مهدی هدایت در مورد طرح بازآفرینی مناطق فرسوده پایتخت اظهار کرد: یک کار بزرگی که در این دوره مدیریت شهری در حال پیگیری است، این است که برای تمام محدودههای ناکارآمد شهر تهران مثل اسلام آباد، شن چالهها در منطقه ۱۸، کورههای آجرپزی در منطقه ۱۹، مناطق کن، گلاب دره و سیمین قلعه که نیاز بود ورود کنیم، طرح بازآفرینی این مناطق تهیه شده است که در مجموع محدوده این مناطق حدود ۲۸۰۰هکتار میشود. این طرحها سال گذشته تهیه و تصویب و ابلاغ شد و انشاءالله شاهد نوسازی و بازآفرینی در ابعاد مختلف این مناطق خواهیم بود.
وی افزود: در بحث نظام محلی، الگوهای خوبی در دهههای گذشته در شهر تهران نداشتیم، الگوهایی که بتواند تمام خدمات و فعالیت و سکونت را یکجا برای مردم پیش بینی کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: در قالب محلات الگو پیشنهادات خوبی مطرح شد. به طوری که از طریق فراخوان و مسابقه عمومی برای چندین محدوده که متعلق به شهرداری تهران بود؛ یا مشارکتی، مالکیتی بود، ایدههای خوبی دریافت کردیم. داوران توانمند در حوزه شهرسازی به عنوان داوران این مسابقه برگزیده شدند و در نهایت الگوهای خیلی خوبی از این عمل مشارکت جویانه تهیه شد.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی اولین محلههای الگوی تهران در روزهای آینده در مناطق ۱۹و ۲۱ شروع خواهد شد و تا هفت محله الگو که ظرفیت تولید حدود ۵۰ هزار واحد مسکن را دارد، ادامه خواهد داشت.
هدایت گفت: رویکرد ما در محلات الگو بحث تأمین همزمان سرانه خدماتی و سکونت، توجه به موضوع نورگیری، اشرافیت ها، قلمروهای عمومی و خصوصی، تأمین همزمان خدمات هفتگانه که مورد نیاز است با محوریت مسجد، اهمیت موضوع دسترسی ها، فضاهای سبز، انرژیها و همچنین تکنولوژی نو است. به طوری که بتوانیم محلهای را تعریف کنیم که سرزندگی و کیفیت بالای زندگی را داشته باشد تا موضوع سفرهای های غیرضروری و خروج از محلات را کم کنیم.
بر اساس گزارش سایت شهر، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه نظام اصلی محلات که به دنبال آن هستیم را در محلات الگو پیاده میکنیم، افزود: محلات الگو باید محلاتی باشند که مردم از زندگی در آن احساس رفاه و سرزندگی داشته باشند.