رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با اینکه یک درصد جمعیت دنیا را داریم، گفت: سال گذشته ۷۸ هزار مقاله یعنی معادل ۳.۷ درصد مقاله های دنیا را ارائه دادیم.

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران روز یکشنبه در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: تنها راه صنعتی کردن کشور شرکت های دانش بنیان است.

وی افزود: ۲۳ طرح کلان برای آینده پژوهشی کشور برنامه ریزی شده که تا ۲۰۵۰ اجرا و به نتیجه می رسد.

زمانیان عنوان کرد: برای صنعتی شدن دانشگاه چهار مرحله مد نظر است که شامل توسعه پژوهشی، توسعه آموزش، کیفیت آموزشی و فناوری است.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران تصریح کرد: بیش از ۲ درصد دانشمندان جهان را داریم و دانشگاه یاسوج که دانشگاه جوانی است در تراز خوبی قرار دارد و به خوبی توانسته رشد پیدا کند.

وی با اشاره به اجرای طرح مهمی در کشور به نام طرح سیمرغ گفت: این طرح را از استان های کمتر توسعه یافته شروع کردیم که از استان کهگیلویه و بویراحمد مشکل پساب آب شیرین کن را داریم.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران بیان کرد: به عنوان نمونه در طرح سیمرغ می توانیم در خصوص بیابان زدائی و همچنین خشکیدگی درختان بلوط کار کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: با وجود نبود زمین اما برای احداث پارک علم و فناوری در یاسوج سه نقطه مهم مشخص شده است.

سید علی احمدزاده افزود: سه سایت ۷۰ هکتاری زمین واگذاری به دانشگاه یاسوج که برای کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در اختیار دانشگاه قرار گرفته است، سایت پنج هزار متر مربعی و یک قطعه پنج هکتاری سایت سپاه فتح استان از مکان های تعیین شده برای احداث پارک علم و فناوری یاسوج هستند.

وی تصریح کرد: برای تامین منابع احداث پارک علم و فناوری در یاسوج از محل اعتبارات استانی و سفر دور دوم رئیس جمهور به عنوان یکی از مهمترین پروژه های استان در قالب مصوبات سفر ارائه خواهد شد.

استاندار ابراز کرد: برای احداث پارک علم و فناوری در دیگر شهرهای استان مشکل زمین نداریم.

احمدزاده از مسئولین این وزارتخانه خواست تا برای احداث پارک علم و فناوری در کنار دیگر منابع و اختصاص ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی به حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان همکاری لازم را در این استان داشته باشند.

استاندار موضوع دانش بنیان و فناوری را بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد: اعتقاد داریم که از پارک علم و فناوری حمایت کنیم و برای تامین منابع هرجا طرفیت قانون بودجه وجود دارد بهره بگیریم.

گفتنی است در این نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، معاون فناوری و نوآوری وزیرعلوم و مدیرکل پشتیبانی و نوآوری و جمعی از مدیران استانی حضور داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۹ ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
مقاله ارزشي ندارد.خروجيش براي كشورچيه؟بنده در يكي ازدانشگاه هاي كشوركارمي كنم ،ئانشجوي ارشد ودكتري اين همه وقت مي ذارند روپول خرج مي كنندولي پايان نامه ها دربايگاني خاك مي خورند،زماني ارزش داره صنعت بياد سفارش بده به استاد دانشگاه واون استاد پروژه رو بده به دانشجو وبراي ان بودجه درنظر گرفته بشه درنتيجه هم چرخ صنعت بچره هم پول بياد دانشگاه ودستگاههاي جديد خريداري بشه .ولي در حال حاضر 99 درصد پايان نامه ها بدرد هيچ كاري نمي خوره ودر بايگاني خاك مي خوره.حالا هي بگيد ما اينقدر مقاله داديم.