محمد غفاری خضری، مدیر تأمین برنامه و سرپرست گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش، درباره برنامههای جدید این شبکه گفت: از لحاظ کیفی، برنامههای قدیمی مان مثل صبحی دیگر و رویش در حال تغییرات جدی هستند و همان طور که میبینید صبحی دیگر روی آنتن نیست و دلیلش هم این است که پس از سال ها، از دکور تا محتوای برنامه در حال تغییرات جدی هستند و علاوه بر این ها، آقای مستعار، برنامهای است که به شکل استندآپ و با بازی محمد شعبانپور در حال باز طراحی است.
به گفته غفاری خضری، هدف از این برنامه، نقد افرادی است که به نوعی، در همه امور جامعه خود را متخصص و منتقد میدانند و با وجود این که نقد، تفکر است و میتوانیم درمورد همه چیز نظر بدهیم و یا خیلی چیزها را نقد کنیم، اما باید این نقدها درست باشند و با توجه به این که شروع این برنامه از ۲۹ بهمن ماه بود، ما امیدواریم در فصل جدید، اتفاقهای بهتری بیفتد.
او ادامه داد: سیاست سال جدید مدیر شبکه، تولید برنامههایی است که در شأن مردم عزیز ایران باشد و از تولید برنامههای متوسط دوری خواهیم کرد.
مدیر تأمین برنامه و سرپرست گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش بیان کرد: برنامه عروسکی هم در مرحله نگارش فیلمنامه است با نام قصههای نوزی که نوزی یک عروسک است و استاد عادل بزدوده، آقایان درخشان، سجاد هاشمی، امیرحسین انصافی و علیرضا پوراصغر، تهیه کننده برنامه، به عنوان یک تیم حرفهای و نام آشنا در حال تولید برنامه هستند.
غفاری خضری گفت: ما در قصههای نوزی، شاهد سه نسل هستیم. نسل نوجوان که به اصطلاح کارشناسان علوم اجتماعی به آن Z میگویند، نسل دهههای ۶۰ و ۵۰ و نسل سوم که نوزی، نماینده نسل جدید و پدرش نماینده نسل میانه و پدرجان که روح پدربزرگ نوزی است و به شکل روح با نوه خود ارتباط دارد و به دغدغههای گروه سنی نوجوان میپردازیم و در عین حال، نوزی و پدرش که تهیه کننده است، قرار است به اتفاقات و مشکلات آموزشی کشور سر بزنند و قصد داریم به ادبیات و حرف گروه نوجوان و جوان که کمتر به آن پرداخته میشود، بپردازیم تا حرف این گروه سنی هم شنیده شود.
مدیر تأمین برنامه و سرپرست گروه مهارتهای تخصصی و عمومی شبکه آموزش ادامه داد: مسابقه تلویزیونی بسیار جذابی با نام گوی طلایی به تهیه کنندگی آقای ثنایی، فصل جدید مجموعه گیومه که برنامه مهارت آموزی به سبک جدید و جوان پسندتر است کار خود را به زودی آغاز خواهد کرد.
او افزود: من در این حدود ۲۰ سال سابقه تولیدی ام در سازمان، کمتر شاهد این میزان انرژی، خوش فکری، همراهی و همدلی مدیر شبکه با عوامل تولید بوده ام، آقای دکتر عبدالعالی، در تمام مراحل طراحی برنامه با انرژی بالاتر از بعضاً خود عوامل حضور دارند و حضورشان برخلاف بسیاری از ورودهای مدیریتی از جنس تولیدی و با فهم عمیق رسانهای است، ایشان بر خلاف این که خود را میهمان سازمان میدانند با عشق و علاقهای بی نظیر در راستای رشد شبکه انرژی میگذارند که من تردید ندارم سال ۱۴۰۲ سال شگفتی آفرینی شبکه آموزش خواهد بود.