شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند باعث افزایش وزن، تومور، سرطان و بسیاری از خطرات دیگر برای سلامتی شوند. 

جینال پاتل متخصص تغذیه در بیمارستان آپولو اسپکترا گفت: گزینه‌های بدون قند به دلیل مزایای درک شده از سالم بودن و چاق شدن کمتر در بین افراد آگاه به سلامت محبوبیت پیدا کرده اند. 

این روز‌ها، انواع جایگزین‌های شیرین کننده بدون قند برای بسیاری از مواد غذایی موجود است. 

بر اساس انتشارات سلامت هاروارد به طور متوسط ​​یک قوطی ۱۲ اونسی نوشابه شیرین شده با شکر حدود ۱۵۰ کالری دارد که تقریباً همه آن‌ها از شکر است. 
همین مقدار نوشابه رژیمی هیچ کالری ندارد. 

به نظر می‌رسد این انتخاب غیرممکن است. با این حال روش واکنش بدن و مغز انسان به این شیرین کننده‌ها بسیار پیچیده است. به این ترتیب درک اینکه آیا گزینه‌های بدون شکر واقعاً سالم هستند یا خیر، بسیار مهم است.

به غیر از چند فایده شناخته شده شیرین کننده‌ها، مطالعات حیوانی ثابت کرده است که شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند باعث افزایش وزن، تومور، سرطان و بسیاری از خطرات دیگر برای سلامتی شوند. 

اسپلندا و استویا شیرین‌کننده‌های محبوبی هستند که به غذای شما کالری اضافه نمی‌کنند. هر دو به طور کلی برای استفاده بی خطر در نظر گرفته می‌شوند، اما تحقیقات در مورد اثرات طولانی مدت آن‌ها بر سلامتی ادامه دارد. 

یک وبلاگ تغذیه جانز هاپکینز برای دیابت بیان می‌کند تحقیق در مورد جایگزین‌های شکر بحث برانگیز است و متغیر‌های زیادی وجود دارد، زیرا همه ما به خاطر ژنتیک، محیط زیست، واکنش متفاوتی به شکر، جایگزین‌های شکر و سایر انتخاب‌های غذایی و نوشیدنی خود داریم. 

مهم است خطرات سلامتی را که با شیرین کننده‌های مصنوعی و غذا‌های بدون قند مرتبط است در نظر بگیرید. 

شکر، جایگزین طعم شیرین می‌شود و چیز‌های شیرین اعتیادآور هستند؛ بنابراین بهتر است مصرف شکر اضافه و جایگزین کننده شکر را محدود کنیم.

با نوشیدن بیشتر آب و اجتناب از نوشیدنی‌های رژیمی شروع کنید. 

وبلاگ جان هوپیکینز اعلام کرده است: یک مصرف کننده آگاه باشید و لیست مواد تشکیل دهنده برچسب‌های مواد غذایی را برای جایگزین‌های شکر بخوانید.

منبع: سایت ایندیا اکسپرس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۳:۱۰ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
در کل نوشابه خوب نیست. اگر هم خواستید بنوشید حتما با یخ فراوان بنوشید آخی انقدر خوشمزش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲
شیرین کننده های مصنوعی بدلیل نداشتن کالری در صنایع غذایی استفاده می شود.
درآمریکا چهار نوع شیرین کننده ها به تصویب سازمان دارو وغذا(FDA) رسیده است.
1- ساخارین(300برابر شیرین تر ازشکر)
2- آسپارتام(200برابرشیرن تر از شکر)
آسپاتام درگرمای زیاد تجزیه می شودوبرای سلامتی انسان مضر خواهد بود.
( FDA آنرادر سال 1983تصویب کرد)
3- سوکرالوز(600برابرشیرین تر از شکر)
( FDA آنرادر سال 1998تصویب کرد)
4- آسه سولفام(200برابر شیرین تر ازشکر)
( FDA آنرادر سال 1988تصویب کرد)
سازمان دارو وغذای آمریکامقدار مصرف قابل قبول هر یک از شیرین کننده های مورد تایید را برحسب کیلوگرم وزن بدن تعیین نموده است.