![حملات سایبری پیشرفته چگونه بی سر و صدا دادهها را میدزدند؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350135_495.jpg)
اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت کنار در سیستان و بلوچستان از بهمن سال گذشته آغاز شده بود، گفت: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.
وی بیان کرد: شهرستانهای فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب میشوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B، E، کلسیم، فسفر و آهن است.