سیدمحمدرضا سیدحسینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان دارای حدود ۱۷۰ هزار بهرهبردار است.
وی افزود: از کل تولیدات بخش کشاورزی ۲میلیون و۷۹۴ هزار تن به محصولات زراعی، ۶۹۶ هزار تن محصولات باغی، ۱۶۵ هزار تن دام و طیور، ۲۹۴ هزار تن شیلات و ۱۸۰ هزار تن جنگل و مرتع اختصاص دارد.
وی ادامه داد: همچنین سطح اراضی زراعی و باغی سیستان و بلوچستان سال زراعی جاری ۲۴۹ هزار هکتار (حدود ۵۸ درصد اراضی قابل کشت) است که از این میزان ۱۴۴ هزار هکتار زیر کشت محصولات زراعی و حدود ۱۰۵ هزار هکتار محصولات باغی اختصاص دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به خشکسالی و کاهش ۱۸ درصدی سطح زیر کشت محصولات زراعی، اما در سال گذشته شاهد افزایش چهار درصدی تولید محصولات زراعی و افزایش ۱۸ درصدی تولیدات باغی در استان بودیم.
وی تصریح کرد: شاخصترین محصولات زراعی سیستان و بلوچستان شامل محصولات خارج از فصل، نباتات علوفهای، غلات و در بخش باغبانی خرما، میوههای گرمسیری، نیمهگرمسیری و محصولات گلخانهای است که بازار پسندی بالای داخلی و خارجی دارد.
سید حسینی تاکید کرد: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیتهای زیادی هست، باغبانی، زراعت، شیلات، دامداری، منابع طبیعی و استفاده از صنایع تبدیلی مهمترین ظرفیتهای توسعه و رشد کشاورزی و جذب سرمایه گذار در استان است.
وی بیان کرد: باغبانی و تولید میوههای منحصر به فرد از دیگر مزیتهای بارز و توانمندیهای مهم بخش کشاورزی استان است بطوریکه خرما، موز، لیموترش، پرتقال، انبه، پاپایا، چیکو، گواوا، انگور، انجیر و پسته مهمترین محصولات باغی استان هست که بسیاری از آنها تنها مختص این منطقه بوده و قابلیت توسعه و صادرات نیز دارد.