۳۵۰۰ کشاورز در استان تولید کننده محصول چغندرقند استراتژیک هستند.
ایران جزو ۱۰ کشور دنیا در تولید چغندر قنداست.
استان کرمانشاه در تولید این محصول استراتژیک رتبه ۴ کشور را دارد.
سطح زیر کشت چغندر قند در استان کرمانشاه ۱۴۰ هزار هکتار است که به دو صورت پاییزه و بهاره کشت میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: برداشت کشت پاییزه چغندرقند اوایل اردیبهشت آغاز میشود.
شریفی با اشاره به اینکه دولت به منظور حمایت از چغندر کاران خرید تضمینی این محصول را افزایش داده است افزود: چغندرقند بهاره با عیار ۱۶ درصد ۲۸۰۰ تومان و چغندر قند پاییزه با عیار ۱۵ درصد ۲۷۰۲ تومان از کشاورزان خریداری میشود.
پیشبینی میشود امسال ۸۰۰ هزار تومان چغندر قند در استان تولید شود.
سال گذشته چغندر کاران رکود این محصول را در استان شکستند و یک میلیون و ۱۵۰ هزار تن تولید کردند.
شریفی تصریح کرد: چقدر کارگران طبق روال سالهای قبل میتوانند جوایز خود را بر اساس تحویل چغندرقند تحویل بگیرند و به ازای هر تن چغندری که کشاورز تحویل کارخانجات میدهد دو کیلو شکر و ۲۰ کیلو تفاله چغندر تحویل میگیرد.
در استان کرمانشاه دو کارخانه قند بیستون و اسلام آباد غرب با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن محصولات کشاورزان را خریداری میکنند
با توجه به تولید بالای چغندر قند در استان سرمایهگذاران میتوانند برای احداث کارخانه چغندر قند به سازمان جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
عملکرد چغندرقند در هکتار در کشت پاییزه ۶۰ تن و در کشت بهاره ۷۰۰ تن است .