سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان از تولید بیش از هزار و چهارصد تن قارچ خبر داد.

فرهانی گفت: در سال ۱۴۰۱ از ۱۵۴ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی در ۱۴ شهرستان استان، هزار و ۴۰۰ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای و صدفی تولید و روانه بازار شده است.

او گفت: در کارگاه‌های پرورش و تولید قارچ خوراکی بسته به میزان تجهیزات، ۴ تا ۵ دوره در سال محصول تولید می‌شود.

او گفت: همچنین در هر دوره ۳ تا ۴ چین محصول قارچ برداشت می‌شود و میانگین برداشت برای هر طبقه از هرچین ۴ تا ۵ کیلوگرم در متر مربع است.

اهمیت توسعه قارچ‌های خوراکی را می‌توان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.

به لحاظ آب و هوای مناسب استان گلستان تولید مواد اولیه مانند کاه و کلش و اسپان برای پرورش قارچ‌های خوراکی و دارویی به راحتی امکان پذیر است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.