حسنکی پور سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر گفت: در طرح تشدید و نظارت بر فرآوردههای خام دامی که از ۱۳/۱۲/۱۴۰۱ لغایت ۰۵/۰۲/۱۴۰۲ ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان شوشتر به اجرا در آمد: بالغ بر هزار و ۳۱ بازدید بهداشتی کارشناسان دامپزشکی از مراکز تولید عمل آوری، نگهداری، عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی، (کشتارگاه دام، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، آشپزخانه ها، رستورانها و فروشگاههای عرضه) در سطح شهرستان صورت گرفت.
او میگوید: طی این بازرسیهای بهداشتی بیش از هزار و ۵۱۸ کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی و میگو کشف و ضبط گردید که بدلایلی از قبیل انقضاءتاریخ مصرف، تغییرات ظاهری، عدم نگهداری مناسب و ... تحت نظارت ناظرین بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر معدوم گردید.
سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر ادامه داد: در طرح تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی به ۴۸۳ مرکز عرضه فرآورده خام دامی تذکرات بهداشتی صادر گردید و مقدار هزار و ۷۱۵ کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک ضبط، نمونه برداری و جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه دامپزشکی استان ارسال گردیدند.
آقای حسنکی پور گفت: در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر فرآورده خام دامی تعداد ۱۸ لاشه گوسفندی به دلیل تغییرات ارگانولپتیکی شدید، غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده و در حضور کارشناسان دامپزشکی و مسئول کشتارگاه دام در کوره لاشه سوز معدوم گردیدند.
او با اشاره به پلمب تعداد ۶ واحد عرضه فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و کشتارغیرمجاز دام توسط اداره نظارت براماکن نیروی ادامه داد: در همین راستا بالغ بر بیش از ۱ تن فرآورده خام دامی مشکوک نیز توسط کارشناسان دامپزشکی شهرستان شوشتر ضبط، نمونه برداری و جهت انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه دامپزشکی استان ارسال گردیدند.
سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر گفت: نظارتهای بهداشتی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی در طول کل سال ادامه خواهد داشت تا علاوه بر تهیه محصول بهداشتی، واحدهای تولیدی و عرضه بهینه سازی و از نظر فیزیکی نیز واجد شرایط بهداشتی و استاندارد گردند.