به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ نادر پرور با اشاره به طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز که از 25 اسفند سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه داشت، گفت: در این طرح نظارتی بیش از 5500 مورد بازرسی از 2472 مرکز تهیه، تولید،استحصال،نگهدادی و عرضه فرآورده های خام دامی در استان صودت گرفت.
وی یادآور شد: در این بازدیدها 41 واحد متخلف بهداشتی تعطیل شد و میزان یازده تن انواع فرآورده های خام دامی ناسالم نیز کشف و با دستور مقام قضایی به شیوه بهداشتی امحا شد.
به گفته این مسئول، امسال با حمایت دستگاه قضایی و انتظامی و همکاری تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، میراث فرهنگی و اصناف نظارت بسیار خوبی بر رستوران های استان اعمال شد و همچنین برنامه ریزی و هماهنگی های لازم به منظور آموزش متصدیان این واحد ها و بکارگیری مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی برای تعدادی از رستوران ها به عمل آمده است.
پرور عنوان کرد: پرونده واحدهای متخلف نیز برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی، دادگاه ویژه مواد غذایی و ... ارجاع شد.
وی با بیان اینکه در این ایام با خودروهای متخلف و غیرمجاز عرضه فرآورده های خام دامی نیز برخورد شد، عنوان کرد: 32 مورد نیز برخورد با این خودروها را داشتیم.
پرور تعداد اکیپ های بازرسی در هر روز در طول طرح را در استان 36 اکیپ بازرس بهداشتی دامپزشکی اعلام کرد و افزود: کارشناسان دامپزشکی با تمام توان کار نظارتی خود را حتی در ایام تعطیل انجام داده اند.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه نظارت های دامپزشکی در تمام ایام سال به صورت مستمر ادامه دارد، خاطرنشان کرد: مردم هم می توانند با اعلام تخلفات و شکایات به تلفن 1512 و یا سامانه پیامکی 100010001512 با دامپزشکی همکاری کنند.
انتهای پیام/پ