مرتضوی گفت: برای پاسداشت شأن، مقام و منزلت کارگر باید به دو موضوع توجه کرد که یکی معیشت کارگران و دیگری موضوع مسکن است.

سیدصولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مکانی مانند کارخانه هم محلی برای دانش‌افزایی و هم مکانی برای آموزش است، به این دلیل که کار و کارخانه‌ها ایده‌ها را تبدیل به پدیده می‌کند و خروجی آن دانش، مهارت و آموزش است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: مقام معظم رهبری امسال را سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری کردند. برداشتم از مجموعه‌های کارگری و کارخانجات که خروجی آن تولید است، این است که اساساً اگر در کشوری بنا باشد، تورم لجام‌گسیخته مدیریت و مهار شود، گریزی جز توجه به تولید وجود ندارد و این تولید هم باید تولید توأم با کیفیت و هم تولید توأم با کمیت باشد، بنابراین اگر تولید باکیفیت و کمیت اتفاق افتد، اساساً هزینه‌های زندگی مردم را کاهش می‌دهد و وقتی هزینه زندگی مردم کاهش یابد، قطعاً قدری از تورم رایج کاسته می‌شود، ولی اگر تولید همراه با کیفیت و کمیت باشد و تولید کیفی با تیراژ بالا اتفاق بیفتد، آنگاه هزینه‌های تولید کاهش می‌یابد.

مرتضوی در ادامه بیان کرد: وقتی هزینه تولید کاهش یابد در نتیجه به رونق تولید می‌اندیشیم و در چنین مجموعه‌های بزرگی خواهیم بود تا قدرت رقابت‌پذیری در صنعت را افزایش دهیم و در واردات را باز کنیم و بگوییم این هم تولید باکیفیت و پر تیراژ ما است و آنگاه بتوانیم بخشی از بازار‌های کشور‌های همسایه را به دست آوریم، لذا اگر چنین اتفاقاتی محقق شود، کاهش قیمت را خواهیم داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: یکی از گلایه‌هایی که در جامعه وجود دارد و در مجلس نیز طی روز‌های گذشته مطرح شد، بحث عدم کیفیت و افزایش قیمت در خودرو بوده است لذا اگر بنا باشد وارد کار تولید شویم حتما باید به کیفیت و کمیت توجه کنیم.

وی با اشاره به آمار تولید اعلام شده از سوی مدیرعامل سایپا در این جلسه گفت: به نظرم حوزه تولید خودرو در یکی دو سال گذشته وارد مرحله جدیدی شروع شده است، زیرا آقای تیموری بیان کردند که قادر هستند میزان تولید در گروه سایپا را به نزدیک ۷۰۰ هزار خودرو افزایش دهند که این کار بزرگ و قابل تقدیری است.

مرتضوی در ادامه به موضوع کارگر و روز کارگر اشاره کرد و گفت: در خصوص کارگر باید به سه موضوع توجه شود که یکی از آن‌ها منزلت کارگر است. در آموزه‌های دینی ما بر سیره علمی بزرگان ما از صدر تا کنون به منزلت کارگر توجه شده است و غفلت از منزلت کارگر، گناهی نابخشودنی است.

وی بیان داشت: همچنین در آموزه‌های دینی آمده است که راه رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی کار است و باید به کار توجه کرد و به مقوله کار احترام گذاشت و به کارگر نیز باید احترام گذاشت. در حوزه عمل نیز پیامبر مکرم اسلام به دست پینه بسته کارگر بوسه می‌زنند و جوان رشید بیکار را مذمت می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: مقام معظم رهبری در دیداری که با جمعی از نمایندگان کارگری داشتند در مقام و منزلت کارگر از واژگانی استفاده کردند و فرمودند به تأسی از سیره پیامبر (ص) به دست کارگر بوسه می‌زنیم و فرمودند و همچنین ایشان در آن جلسه فرمودند ستون فقرات تولید نیز کارگر است، لذا می‌توان از فرمایشات ایشان این پیام را دریافت کرد که باید مراقب ستون فقرات تولید و ستون فقرات اقتصاد باشیم و مراقب قشر کارگر باشیم.

مرتضوی اظهار کرد: برای پاس‌داشت شأن، مقام و منزلت کارگر باید به دو موضوع دیگر نیز توجه کرد که یکی معیشت کارگران و دیگری موضوع مسکن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۳:۳۶ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
اگر ذره ای به تآمین معیشت کارگران اعتقاد داشتی هرگز چنین ظلمی را با تعیین حقوق و دستمزد خارج از قانون را تصویب نمیکردی
ملاک تعیین حقوق و دستمزد کارگران سبد معیشت و میزان تورم بود نه اعمال سلایق شخصی!!!