علی کاوه اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ با وجود بدهکاری متورم شده از سنوات قبل در تمامی شهرها، با برنامهریزی صورت گرفته و پیگیریهای مستمر نه تنها هیچ کارگاه و پروژهای تعطیل نشد، بلکه جبهههای کاری متناسب با نیازها و فوریتها افزایش یافت.
معاون بهرهبرداری و توسعه شبکه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: به نحوی که تا پایان سال حدود ۳۰ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب در شهرهای زاهدان، زهک، چابهار و کنارک احداث شد و ۴۰۰ متر از شبکه اصلی فاضلاب شهر زابل که دچار حادثه ریزش، انسداد و پسزدگی شده و تبعات اجتماعی فراوانی را برای شهروندان و مسئولان شهری ایجاد کرده بود در اقدامی جهادی و شبانهروزی در کمتر از یک ماه و با وجود دشواری فراوان بازسازی و اصلاح شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ پیگیریها و جلسات متعددی برای افزایش اعتبار مصوب و در نهایت تخصیص کامل آن اعتبار صورت گرفت که این تلاشها در روزهای پایانی سال محقق و تخصیص اعتبارات پنج شهر و یک روستای این استان ۱۰۰ درصد و کامل ابلاغ شد.
کاوه با بیان اینکه این مهم مقدمات پرداخت بدهکاریهای سنواتی و آغاز پروژههای جدید را فراهم کرد، افزود: در سال ۱۴۰۱ با وجود تنگناهای مالی احداث سه عدد ایستگاه پمپاژ در شهرهای چابهار و کنارک در دستور کار قرار گرفت که در پایان سال ایستگاه پمپاژ فاضلاب شهر چابهار با ۹۰ درصد پیشرفت آماده بهرهبرداری و ایستگاه پمپاژ D شهر کنارک با ۷۰ درصد پیشرفت و ایستگاه پمپاژ A کنارک با ۲۰ درصد پیشرفت در حال احداث است.
کاوه افزود: با احداث این ایستگاههای پمپاژ و بهرهبرداری از شبکههای مرتبط شاخص بهرهمندی در این دو شهر رشد چشمگیری خواهد داشت و بخش عمدهای از معضل شهروندان در دفع فاضلابهای خانگی مرتفع خواهد شد.
معاون بهرهبرداری و توسعه شبکه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در سال ۱۴۰۱ نخستین پروژه فاضلاب روستایی در استان و در روستای کهک از توابع شهرستان زهک توسط شرکت آبفا آغاز شد و در حال حاضر احداث سه ایستگاه پمپاژ آن در حال انجام است و در صورت استمرار تامین اعتبار در سال ۱۴۰۳ با احداث تصفیهخانه این طرح به بهرهبرداری خواهد رسید.