رشید قاسمی با بیان اینکه بازیهای بومی و محلی در این روستا سابقه چند صدساله دارد گفت: بازیهای بومی و محلی در این روستای ۳ هزار نفری همواره از گذشته تاکنون ۲ جنبه احتماعی و ورزشی را باهم داشته است.
او افزود: ورزش و روحیه مشارکت و همکاری ۲ مقوله مهم در بازیهای بومی و محلی روستای حسین آباد است که همیشه در بین مردم روستا از زن و مرد و پیر و جوان وجود داشته و دارد.
رئیس شورای اسلامی روستای حسین آباد آران و بیدگل با بیان اینکه بیش از ۲۰ بازی بومی و محلی در این روستا از گذشته تا به حال وجود داشته که مردم همواره در برنامهها و مناسبتها مختلف آن را انجام میدهند گفت: بازیهایی همچون، گردو بازی، لی لی، یه قل دو قل، طناب کشی، شک، استخوان را بردار و ببر، چفته و زو از بازیهای سنتی این منطقه و روستا است که همچنان در بین مردم زنده است و در روزهای خاص مثل نوروز و جشنها استفاده میشود.
قاسمی با اشاره به اینکه بازیهای سنتی و بومی ما تاریخچهای از هویت مردم است افزود: این بازیها نشان از فرهنگ غنی مردم ایران دارد و روستاهای منطقه آران و بیدگل و بخش کویرات از این بازیها هم به عنوان یک ورزش و هم یک فرصت برای اتحاد و همدلی بیشتر استفاده میشود.
رئیس شورای اسلامی روستای حسین آباد آران و بیدگل گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای بازیهای بومی و محلی ایرانی کم هزینه، در دسترس بودن، بدون امکانت خاص، برای همه سنین بودن و جذاب و مفرح بودن آنها نسبت به ورزشهای امروزی است.