معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: استرس سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند.

حسین کیوانی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پاندمی کووید ۱۹ یکی از مصادیقی بود که اهمیت علم ایمونولوژی را بیش از پیش نمایان کرد.

وی ادامه داد: البته اقدامات متخصصان این امر هنوز تمام نشده است و باید به مطالعه عوارض ابتلا به بیماری، عوارض احتمالی تزریق واکسن کرونا و... نیز بپردازند. چنانچه دانشگاه علوم پزشکی ایران کارگروهی برای بررسی این عوارض ایجاد کرده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در حوزه کیت‌های تشخیصی برخی حوزه‌های کشور ما سالیانه نیازمند چند صد میلیون دلار کیت‌های تشخیصی است و اگر بتوان علم را تبدیل به محصول کرد، می‌توان اتفاقات اقتصادی بزرگی در حوزه سلامت نیز رقم زد.

وی افزود: ۵۰ درصد بیماری‌هایی که در آمریکا منجر به مرگ می‌شود، مرتبط با Inflammation است و این مرگ و میر‌ها ۳۵۰۰ میلیارد دلار برای اقتصاد آمریکا هزینه دارد.

کیوانی بر اهمیت مطالعه بر سیستم ایمنی بدن تأکید کرد و ادامه داد: در حوزه کیت‌های تشخیصی برخی حوزه‌های کشور سالیانه نیازمند چند صد میلیون دلار کیت‌های تشخیصی است و اگر بتوان علم را تبدیل به محصول کرد می‌توان اتفاقات اقتصادی بزرگی در حوزه سلامت نیز رقم زد. ما در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای استفاده از علم اساتید بزرگ و تبدیل آن به ثروت، شرکت دانش بنیانی با سهامداری ۴۹ درصد احداث کرده‌ایم که بتوان محصولات علمی مورد نیاز را تولید کرد.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین سلامت روانی را هم در ارتباط با سیستم ایمنی دانست و بیان کرد: استرس سیستم ایمنی را تضعیف می‌کند و امیدوارم بتوانیم عوامل استرس زا را کاهش دهیم تا افراد زندگی سلامی را نیز تجربه کنند.

برچسب ها: استرس ، سیستم ایمنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار