اردشیر شهرکی اظهارداشت: ۱۳۹ هکتار از سطح باغات جنوب سیستان و بلوچستان به کشت توت درختی اختصاص دارد که ۱۰۹ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی افزود: امسال پیشبینی میشود ۵۰۰ تن از این محصول در سیستان و بلوچستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: شهرستانهای خاش، زاهدان و منطقه سیستان عمده مناطق کشت توت درختی در این استان به حساب میآید.
وی افزود: از منظر کارشناسان تغذیه توتها سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف از جمله ویتامین سی، منگنز، مس، و فولات هستند. مصرف یک فنجان توت، نیاز بدن به ویتامین سی در طول روز را برطرف میکند.
شهرکی تصریح کرد: میوه توت به صورت تازه، خشک و فرآوری شده قابل مصرف بوده و پزشکان مصرف توت را برای پیشگیری از ابتلا به سرطان، افزایش طول عمر، درمان کم خونی، تصفیه خون، تقویت کلیهها و استفاده از توت خشکباری شده را برای مصرف بیماران دیابتی به جای قند توصیه میکنند.