سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر روز چهارشنبه و در حاشیه جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان خراسان رضوی افزود: در این فیلم ها حقیقت دفاع مقدس و ایثارگریهای انجام شده برای شناخت بیشتر نسل جوان در دست اقدام است تا آنها تصویری واقعی و درستی از مسیر مقاومت تا پیروزی رزمندگان اسلام به دست آورند.
وی با بیان اینکه ساخت این مجموعهها یک کار ملی و بین المللی در حوزه جهاد تبیین است، اظهار کرد: همچنین بازیهای جذاب و مورد پسند نسل نوجوان و جوان با همکاری بنیاد ملی بازیهای یارانهای در دست تهیه است تا این قشر از جامعه بیشتر با شهدایی همچون حججی، فهمیده و هادی آشنا شوند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به اینکه میانگین سنی شهدای دفاع مقدس زیر ۲۵ سال است و آنها می توانند الگویی برای نسل جوان جامعه باشند، ادامه داد: لازم است تا موسسه های مردم نهاد و بخش خصوصی که در این زمینه توانمندی دارند پای کار بیایند و ما در تهیه محتوی و سایر بخشها آنها را یاری خواهیم داد.
او گفت: در موضوع سایر اقلام فرهنگی و از جمله لوازم التحریر مورد نیاز دانش آموزان به عنوان یک وسیله فرهنگ ساز، در شورای فرهنگ عمومی بحث و بررسی های خوبی شکل گرفته است.
سردار کارگر افزود: همچنین با هدف شناساندن ارزشهای دفاع مقدس برخی از مردم ۳۶ کشور جهان در برنامه راهیان نور مشارکت کردند.
وی با اشاره به عرصه بین الملل برای شناخت بیشتر ارزشهای دفاع مقدس اظهار کرد: نمایشگاههایی توسط وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با هدف معرفی ارزشها و همچنین شهدای جبهه مقاومت در هفته دفاع مقدس برگزار میشود.
این مقام مسوول اضافه کرد: اکنون جهان اسلام نام شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس را میشناسد ولی مسیری که آنها طی کرده اند ناشناخته مانده و باید معرفی شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بیان کرد: البته در سالهای قبل و در مراسم راهپیمایی میلیونی اربعین نیز، گفت و گوهایی با موسسات مردم نهاد صورت پذیرفت تا آنها بتوانند شهدای شاخص ایرانی و عراقی را با هدف انتقال پیام وحدت به جهان اسلام، معرفی کنند.