طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی براماکن و فرآوردههای خام دامی همزمان با سراسر کشور در سیزدهم اسفند سال گذشته در استان آغاز و تا امروز ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در این طرح ۳۳ گروه ثابت و سیار از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ در قالبهای تیم مشترک دامپزشکی بر عرضه فرآوردههای دامی نظارت داشته اند.
حیدری افزود: در این طرح نظارت شرعی و بهداشتی بر کشتار بیش از ۲۲ هزار دام سبک و سنگین در کشتارگاهها و ۲میلیون و ۵۰۰ هزار طیور گوشتی انجام شد که از این میزان ۶۰ راس دام سبک و سنگین و ۴۵ هزار طیور گوشتی که با شرایط بهداشتی منطبق نبود از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.
با نظارت تیمهای دامپزشکی در اماکن مختلف از جمله مکانهای عرضه فرآوردههای خام دامی قصابی رستورانهای بین راهی سردخانه ۷۵۰ تن انواع فرآوردههای خام دامی که با ضوابط شرعی و بهداشتی منطبق نبود معدوم شد .