علی احمدی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی از ۳ فروردین تا ۱ اردیبهشت ماه امسال گفت: با اجرای این طرح ۲۷ هزار و ۴۱۴ مورد بازرسی شامل ۲ هزار و ۱۴۰ بازرسی از شیرینی فروشیها و کارگاههای قنادی، ۶۴۲ بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم، ۲۱ هزار و ۸۷۸ موارد بازرسی از سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی انجام شد.
وی افزود: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۲۰۱ بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه و ۵۵۳ بازرسی مشترک با سایر دستگاهها در استان صورت گرفت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اضافه کرد: با اجرای طرح سلامت رمضان ۲۲۵پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی معرفی شد.
بیشتر بخوانید
احمدی به ۳۹۴ مورد کلرسنجی آب نیز اشاره کرد و گفت: ۸ هزار و ۸۰ مورد کلر سنجی مطلوب گزارش شد و ۶۷۱ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی انجام گرفت.
وی تعداد موارد نمونه برداری مواد غذایی را ۲۶۸ اعلام کرد و ادامه داد: تعداد کل موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۱۲ هزار و ۳۸۴ بود.
احمدی با اشاره به ۴ هزار و ۶۶۷ مورد سنجش پرتابل با نتیجه مطابق استاندارد مربوطه اظهار داشت: در قالب این طرح ۱۱ هزار و ۳۳۱ کیلوگرم-لیتر مواد غذایی غیرقابل مصرف کشف و با معدوم سازی از چرخه عرضه خارج شد.