خلیل عبداللهی با اشاره به وجود حدود ١٠ میلیون و ٢٠٠ هکتار جنگل در فارس، گفت: در حالیکه سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۶۴ درصد آتشسوزی مراتع و جنگلهای کشور مربوط به فارس بود، سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۹۴ درصدی این حوادث در استان بودیم.
او، کاهش آتشسوزی در عرصههای طبیعی فارس طی سال گذشته را حاصل همدلی و همراهی همه سازمانهای دولتی و گروههای مردم نهاد و اقشار مختلف جامعه دانست.
عبداللهی گفت: گسترش آتشسوزی در جنگل و طبیعت ما را بر آن داشت تا نشستهای زیادی با سازمان آتش نشانی، محیط زیست، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، نیروهای نظامی و انتظامی، شوراها و ... برگزار و برای مدیریت این حوادث تصمیماتی اتخاذ و اجرایی کنیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: سال گذشته، سال خشکسالی بود و سطح رشد علوفه و گیاهان در مراتع کمتر بود و برای پیشگیری از آتشسوزیهای فرسایشی هم هنگ طبیعت تشکیل شد و همه افراد مجهز شدند.
عبداللهی با تاکید بر اینکه اگر به موقع در آتش سوزیها اقدام کنیم، حریق گسترش پیدا نخواهد کرد، گفت: یکی از عوامل موثر در مقابله با آتش سوزی، قرقبانان هستند، که با افزایش تعداد و تامین تجهیزات مورد نیاز آنان، اقدامات خوبی انجام شد.
او گفت: هفته گذشته در راستای برخورد با متخلفان عمدی آتش سوزیها نیز جلسهای برگزار و تصمیماتی خوبی در این باره اتخاذ شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس خاطرنشان کرد: امسال هم یکسری تجهیزات از محل اعتبارات بحران خریداری و در اختیار نیروهای مردمی و دولتی قرار داده خواهد شد.
عبداللهی در عین حال تاکید کرد که بنای دستگاههای متولی در ارتباط با حریق عرصههای طبیعی، تلاش برای استفاده بیشتر از ظرفیت و توانایی گروههای مردمی برای پیشگیری و مقابله و مهار آتشسوزیهاست.