سردار عبدالله ملکی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب مازندران گفت: برابر ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح سالانه باید ۶۰ عنوان کتاب منتشر و عرضه کنیم و با توجه به توانمندیهایی که در استان وجود دارد اگرچه از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستیم، بیشتر از ۶۰ عنوان کتاب در سال تولید کردیم.
او با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۳ عنوان کتاب و در سال گذشته ۱۲۰ عنوان کتاب منتشر شد، افزود: با افزایش قیمت چاپ مواجه هستیم، اما آثار را تدوین و در مرحله چاپ قرار دارند. تعداد محدودی منتشر کردیم و برای افزایش تیراژ، به دنبال منابع مالی هستیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه از ابتدای تشکیل بنیاد تاکنون ۵۷۰ عنوان کتاب منتشر کردیم، گفت: آثار منتشر شده در حوزه دفاع مقدس و با موضوعات رمان، شعر، تاریخ شفاهی، خاطرات، موضوعات مرتبط با شهدا و خانواده شهدا و عملکرد نهادها و سازمانها است.
این مسئول با اشاره به اینکه ۱۸ اداره کل در جنگ تحمیلی نقش داشتند، گفت: در حال نگارش نقش ۱۰ یگان نظامی هستیم که مازندران معین آنها بود. همچنین نگارش کتابهایی درباره یگانهای سپاه و گردانها، نقش روحانیت، بسیجیان، ارتشیان، جهادسازندگی و آموزش و پرورش در دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد و تلاش ما بر انتشار ۲۰۰ کتاب در سال جدید است.
سردار ملکی با بیان اینکه نویسندگان حوزه دفاع مقدس در مازندران مظلوم واقع شدهاند، ادامه داد: انرژی بسیار خوبی در سطح مازندران در این زمینه وجود دارد و شرمنده نویسندگان حوزه دفاع مقدس هستیم که نتوانستهایم خدمت مناسبی به آنها ارائه کنیم.
او با اشاره به اهمیت تولید محتوا برای نسل جوان و نوجوان، خاطرنشان کرد: تلاش داریم بر مبنای منابعی که داریم آثاری تولید شود که این نسل را جذب کنیم و ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و پایداری برای آنها تبیین شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با تاکید بر نقش مهم رزمندگان مازندرانی در دفاع مقدس، یادآور شد: برای قدردانی و نمایاندن تلاشهای رزمندگان مازندرانی در عرصه دفاع مقدس، همه رزمندگان و خانواده بزرگ ایثارگران، نهادهای فرهنگی و نظامی باید وارد میدان شوند. مازندران ظرفیتهای بکری در حوزه دفاع مقدس دارد و همه باید بسیج شویم تا ثبت خاطرات و کتابهای خوبی در این حوزه داشته باشیم.