نان به‌عنوان یکی از منابع غذایی اصلی، جایگاه خاصی در رژیم غذایی مردم دنیا دارد.

نان تازه طعم دلچسب‌تری دارد، اما بیشتر افراد به‌دلیل مشغله‌های مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه می‌دارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود.

در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آن‌ها توصیه می‌شود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.  

نان محصول تازه و فاسدشدنی است که از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می‌شود. گرچه انجماد مدت نگهداری نان را طولانی‌تر می‌کند، اما می‌تواند بر کیفیت آن تاثیر بگذارد. در زمان یخ‌زدن، نان خشک‌تر و تردتر می‌شود که در نتیجه طعم و بافت آن تغییر می‌کند. همچنین، هنگام انجمادزدایی نان ممکن است رطوبت کیسه فریزر باعث خیس‌شدن و چسبندگی نان شود.

نان حاوی ریزمغذی‌هایی مانند فیبرها، ویتامین‌ها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آن‌ها تغییر می‌کند. ویتامین‌ها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع می‌کند. به‌علاوه، انجماد سبب تغییر در فیبر‌های غذایی شده و ارزش تغذیه‌ای آن را کاهش می‌دهد.

نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد. با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد می‌شود، طعم آن تغییر می‌کند. در این شرایط، مولکول‌های نان جابه‌جا و شکسته می‌شوند که در نتیجه بر کیفیت نان تاثیر می‌گذارد. همچنین، نان در مجاورت دیگر خوراکی‌های موجود در فریزر، طعم و مزه مختلفی به خود می‌گیرد.

نان تازه بهترین عطر و طعم را دارد و هرچه زودتر مصرف شود، کیفیت بهتری خواهد داشت. نان را می‌توان تا دو روز در شرایط معمولی که خیلی گرم نباشد نگهداری کرد، اما مسلما کمی سفت می‌شود و طعم دلچسب خود را از دست می‌دهد. برای افزایش ماندگاری می‌توان نان را در کاغذ بهداشتی مواد غذایی پیچید و در محیط خشک و خنک قرار داد. در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر نیز بهتر است نان را پس از ای نکه کمی خنک شد در کیسه فریزر بدون‌منفذ قرار دهید و بلافاصله درون فریزر بگذارید. برای انجمادزدایی نان نیز نباید آن را در معرض حرارت مستقیم گذاشت، زیرا نان می‌سوزد و ارزش تغذیه‌ای خود را از دست می‌دهد.

منبع: سلامت

برچسب ها: نان ، مواد غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عزیز
۱۰:۲۱ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
مشخص هست مردم روزی چند تا نون میگیرن دیگه، بر همان روز آمار دستت ه ،خانواده۳ نفره ۱ عدد برای همان روز
Iran (Islamic Republic of)
جعفر
۰۳:۴۱ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
الان در یخچال خوده همین گزارشگر بری باز کنی میبینی نان‌ داخل یخچال داره بعد اومده میگه این کار نکنید خخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
رضا قنبری مزرعه نو
۱۰:۲۴ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
وقتی نون می خوری بسم الله یادت نرود. با تشکر ملا
Iran (Islamic Republic of)
Ali
۰۲:۴۵ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
عزیزان ، بخرید بکنید تو پلاستیک بزارید فریزر ، واسه گرم کردن هم از بخار آب استفاده کنید ، ی قابلمه یکم آب بکنید و زیرش رو روشن کنید و نون رو در فاصله مناسب بزارید

قوربون همگی @dadash_alibaba . تلگرام
Iran (Islamic Republic of)
محقق
۲۱:۴۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
گفتی که نان ارزان میشه گو نان ارزانت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
عجب استدلالهای بی منطقی !!!!!
جالبه که آخر این مطلب ،خودش پیشنهاد کرده که نان را در فریزر بگزارید ؟؟؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
نان نان چه نانی ،، نان گرم و برشته،،، بارون مشق خودش رو،،، تو آسمون نوشته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
این کارشناس نفسش از جای گرم بلند شده ... بیا استان س وب هر روز ۲ ساعت تو صف نانوایی باشه بعد حساب دستش میاد هر روز بره نانوایی نون تازه بگیره یا یه بار بره چند تا بگیره و فریز کنه ...
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۴:۱۳ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
بسیار عادت پسندیده ای است ،به شما هم توصیه میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
ما اصلا فریزر نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
از قدیم گفتن .که موسی به دین خودش وعیسی هم به دین خودش دیگه حالا تازه یادتون اومده که نون رو بزارید تو فریزر یا نندازیش..نون رو بخور حالشو ببر .......خخخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
نارسیس
۱۲:۲۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
چرت و پرت نگو من همیشه یکه ماه نان سنگک در فریزر نگه می دارم و زمان مصرف هم تازه و عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
مگه نون های ما خواصی هم دارن که بخوان از بین برن حرف بیخود میزنید چرا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
اتفاقا ما داغ داغ میزاریمش تو فریبز بدون پلاستک هم میزاریم.
بعد موقع مصرف یه چند دقیقه داخل فر میزاریم.
خیلی بامزه و با کیفیت تر از نونی هست که دو ساعته از نونوایی در اومده.
داخل یخچال هم که هیچ وقت نون نگه نمیداریم.
Iran (Islamic Republic of)
سوگل
۱۳:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
اگر بدونی غذا یا خوراکی داغ چه بلایی سر یخچال و فریزر میاره دیگه اینکارو نمیکنی. عمر یخچال و فریزر کم میشه به شدت ،
Iran (Islamic Republic of)
بهرام
۰۹:۳۹ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
این چه کارشناسی هست چندین سال ما نان را بعد خنک شدن کامل در همان لحظه خرید آنرا فریز میکنیم و موقع استفاده با ماکرور آنرا گرم میکنیم مثل اینکه تازه از تنور در آمده حتی بعد چند ماه
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۹:۰۹ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
اگه بدونییییی نون با چه زحمتییییی به دست مردم بدبخت میرسه ۹ ماه تویییی زمین
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۹:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
ما نونمون رو داخل یخچال میذاریم که خراب نشه
Iran (Islamic Republic of)
حیمد
۰۹:۰۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
مشکلی نداره از نظر علمی در فریزر بهتر نگهداری میشود
Germany
ناشناس
۰۸:۲۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
ما هم نون رو در فریزر نگه دارییی نمی کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
سعی بفرما که این عادت ناروا رو به کناری بگذاری
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۵۵ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
آردی که به نانوایی ها میدهید از نخود وذرت و خلاصه تمام حبوبات مونده رو آسیاب میکنند و قاطی آرد میکنند تازه اصلیش موند خاک و حاک اره بماند دیگه صحبتی از کیفیت میمونه؟؟؟؟!!!!؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۲ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
به خودت هم میتونی اثباتش کنی ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
عزیز قیمت نخوت و ذرت که چندین برابر گندم هست دیگه کی میاد قاطی کنه؟!
اگرم منظور نخود و ذرت کهنه هست هم خیالت راحت اونها را با تازه ترها قاطی میکنند و میفروشن چند برابر قیمت گندم!
Iran (Islamic Republic of)
سپهر
۱۴:۱۱ ۲۷ فروردين ۱۴۰۲
من به عنوان فردی که مدتی مدیر فنی کارخانجات آرد بودم ،هیچ ماده اضافی به جز گندم درون آرد نیست فقط آردهای نانوایی در مرحله نهایی وارد مرحله غنی یازی میشه که بهش فرو سولفات و بهیود دهنده میزنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
درست می فرمایید.من هفته قبل یه کیلوآرد ازنان نوایی گرفتم.خیلی تیره بود ووقتی حلوا درست کردم مطمئن شدم این آرد گندم یاسفیدنیست.صددرصد حبوبات کهنه شده است وچیزای دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۲۶ فروردين ۱۴۰۲
نان های کنونی که تا حتی توی یخچال بذاری فردا نمیتونی ازش بخوری چه برسه به اینکه بیرون نگهداری کنی
فقط فریزر
آخرین اخبار