رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: شهرستان دزفول با کمبود پنج پایگاه اورژانس مواجه است که باید برای رسیدگی بهتر به شهروندان در مواقع نیاز نسبت به افزایش این پایگاه‌ها اقدام شود.

علیرضا خسروپناه گفت: سال گذشته قرار بود سازمان برنامه و بودجه، هزینه ساخت سه اورژانس را پرداخت کند که در عمل چنین اتفاقی رقم نخورد، آخرین آمبولانسی که تحویل دانشگاه علوم پزشکی دزفول داده شده مربوط به هفت سال پیش است این در حالی است که بهترین بهره وری آمبولانس ۱۰ سال است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول می گوید: اکنون از ۳۲ آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، چهار آمبولانس اسقاطی و برخی تصادفی و یا با هزینه بالا تعمیر و استفاده می‌شوند در واقع در حال حاضر ۱۶ آمبولانس عملیاتی در دزفول وجود دارد.

خسروپناه گفت: بیشتر آمبولانس‌های موجود خراب هستند و اگر همزمان ۲ کد ماموریت داشته باشیم فقط امکان رسیدگی به یک کد وجود دارد، در حال حاضر کمبود سرم قندی و برخی اسپری‌ها داریم که فهرست ماهانه کمبود دارو به اداره کل بازرسی اعلام می‌شود.

به گفته او کمبود دارو در بیمارستان بزرگ دزفول نداریم، کمبودی از نظر دارو‌های خاص در دزفول وجود ندارد، ولی در کل حدود ۳۰ قلم دارو کمبود داریم وضعیت دارو نسبت به ماه‌های قبل بهتر شده است، بعضی داروخانه‌های دزفول را برای دارو‌های خاص اختصاصی کرده‌ایم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.