تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) گفت: به برکت انقلاب اسلامی و خون گرانبهای شهدا شاهد پیشرفت‌های زیادی در حوزه سلامت هستیم که با تلاش مجموعه سلامت فارس، شیراز قطب پزشکی کشور است و این افتخار بزرگی است.

به مناسبت آغاز سال نو، اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ضمن زیارت حضرت شاهچراغ (ع)، با تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع)، دیدار کردند.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) در این دیدار با تبریک ماه مبارک رمضان و آغاز سال نو، ابراز امیدواری کرد سال پیش رو، سرشار از خیر و برکت، همراه با موفقیت و سربلندی باشد و خداوند کمک کند از ماه مبارک رمضان که بر سفره ضیافت الهی دعوت شده ایم، بهره لازم را داشته باشیم.

حجت الاسلام ابراهیم کلانتری، خدمت در حوزه سلامت را کاری بزرگ عنوان کرد و گفت: یادمان باشد کجا بوده ایم و به کجا رسیده ایم؛ به برکت انقلاب اسلامی و خون گرانبهای شهدا شاهد پیشرفت‌های زیادی در حوزه سلامت هستیم که با تلاش مجموعه سلامت فارس، شیراز قطب پزشکی کشور است و این افتخار بزرگی است.

او با بیان اینکه فارس و شیراز در چندین حوزه از جمله علم، فلسفه، فقه، هنر، شجاعت، جهاد و شهادت همواره درخشان بوده است، گفت: در حوزه پزشکی نیز پیشرفت‌های زیادی در فارس داشته ایم که در سطح کشور و جهان کم نظیر بوده و امید است این روال رو به رشد همچنان ادامه داشته باشد.

کلانتری امکاناتی که امروز در اختیار ما قرار دارد را نوعی آزمون الهی خواند و گفت: اگر قدر این امکانات را بدانیم، پیشرفت بیشتری خواهیم داشت و باید برای تحصیل علم تلاش کنیم تا از دنیا عقب نمانیم.

رئیس دانشگاه نیز به بیان فعالیت‌های مجموعه سلامت فارس در حیطه‌های مختلف پرداخت و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بهره مندی از توانمندی حدود هزار عضو هیات علمی در ۱۰ دانشکده در شیراز و ۶ دانشکده در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ارائه آموزش به حدود ۱۲ هزار دانشجو، در حوزه آموزش کشور، فعالیت گسترده‌ای دارد.

سید وحید حسینی در ادامه به معرفی فعالیت‌های مجموعه سلامت استان در حوزه بهداشت پرداخت و گفت: در حال حاضر، مجموعه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بیش از ۹۰۰ خانه بهداشت و ۴۲۰ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه به مردم استان ارائه خدمت می‌کنند.

او با اشاره به ارائه خدمات درمانی در ۶۸ بیمارستان زیرمجموعه دانشگاه در استان نیز گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیش از ۵۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در مراکز درمانی حضور دارند و با هدف افزایش دسترسی ساکنان تمامی مناطق استان به خدمات سلامت و توزیع عادلانه خدمات، در تعدادی از شهرستان‌ها نیز بیمارستان‌های دوم در حال ساخت است که از برکات انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در حال حاضر حدود هشت هزار تخت در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز فعال است، گفت: از این تعداد، هزار و ۱۳۵ مورد، تخت ویژه است و این در حالی است که پیش از انقلاب تنها ۶ تخت ویژه در فارس فعال بوده است؛ همچنین ۳۱۷ آزمایشگاه در استان فعالیت دارد و هزار و ۲۴۸ پزشک متخصص و فوق تخصص نیز در مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیماران خدمت رسانی می‌کنند.

حسینی در ادامه با اشاره به رشد و توسعه پروژه‌های عمرانی در حوزه سلامت فارس گفت: با تلاش مسئولان استانی و دانشگاهی هم اکنون پروژه ساخت دو مگاهاسپیتال در شیراز، در حال پیگیری بوده و امیدواریم شاهد توسعه این زیرساخت‌ها در مسیر ارتقای کمی و کیفی خدمات این قطب پزشکی کشور باشیم.

او در بخش دیگری، سرمایه اصلی دانشگاه را نیروی انسانی خواند و گفت: یکی از اولویت‌های دانشگاه، جوانگرایی و استفاده از مدیران جوان است و دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بهره مندی از دانش اساتید باتجربه در کنار اساتید جوان، در بسیاری از رشته‌های پایه و بالینی، دارای مرجعیت علمی در کشور است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزایش امید به زندگی در مردان و زنان ایرانی طی چهار دهه اخیر را از دیگر برکات انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دانست که شاخص مهمی در زمینه توسعه کشور‌ها محسوب می‌شود.

معاونان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، گزارش مختصری از حوزه‌های فعالیت خود در مجموعه سلامت فارس ارائه کردند.

حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر مزار شهدای مظلوم حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع) و ادای احترام به آنان، دیگر برنامه حضور در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.