مهدیه توکلی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: بازرسی ویژه از اغذیه فروشی ها، رستورانها و اماکن بین راهی با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی و آب آشامیدنی از اهداف اصلی برنامه بوده و همچنین استفاده بهینه از تجهیزات پرتابل بازرسی در کلیه بازرسیهای بهداشتی توسط همکاران بازرس در طول برنامه مورد تاکید و توجه بوده است
اومی گوید: براساس این برنامه، کلیه کارشناسان بهداشت محیط، در قالب ۱۷ تیم بازرسی و نظارتی از ۸ صبح تا ۸ شب در طول طرح در روزهای تعطیل و غیر تعطیل فعال بودند.
به گفته او در این برنامه علاوه بر بازرسیهای بهداشت محیطی که بصورت تخصصی توسط اکیپهای بازرسی انجام گردید، بازرسیهای مشترک نیز با سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان دامپزشکی، اداره اماکن نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مراجع قضایی، اتاق اصناف و ... نیز برنامه ریزی و انجام شد
در طی این برنامه بیش از ۱۰۰ درصد مراکز و اماکن حساس که بالغ بر ۲۰۰۰ مرکز و امکنه بوده اند مورد بازید و نیز ۱۲۰ مورد نمونه برداری میکروبی از سامانههای آبرسانی، ۲۲۰۰ مورد سنجش کلر باقیمانده آب، ۲۶۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی، معدوم سازی ۵۳۰ کیلو گرم مواد غذایی غیر قابل مصرف انسانی، ۲۶۰ مورد معرفی متخلف به مراجع قضایی، پلمب ۴۶ مرکز متخلف و نیز ۵۰ مورد رسیدگی به شکایات شهروندان ومسافرین از طریق سامانه ۱۹۰ توسط نیروهای تلاشگر بهداشت محیط انجام گرفته است.