محمدعلی شفیعی نیا رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول گفت: طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفندماه آغاز شد و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد. او افزود: از زمان آغاز این طرح تا چهارم فروردین ماه، یکهزار و ۴۸۸ مورد بازسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۸۴۸ مورد بازرسی از مراکز عمومی، گردشگری و اسکان مسافران نوروزی در دزفول انجام شد. رییس مرکز بهداشت شهرستان دزفول ادامه داد: در این مدت ۱۰۶ بازدید مشترک و ۱۷۱ نمونه برداری از مواد غذایی دزفول انجام و ۲۸۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد. آقای شفیعی نیا میگوید: ۵۴ مورد نمونه برداری آب آشامیدنی هتلها و رستورانهای دزفول نیز انجام شد و ۱۰۳ مورد اخطاریه و اقدامات قانونی به رستورانها، هتلها، عرضه مواد اغذیه خام و سایر اماکن داده شد. او افزود: طی این بازرسیها پس از اخطار و تذکرهای بهداشتی و پابرجا بودن مشکلات بهداشتی، ۱۱ واحد پلمب شد. مجتبی فرهینیا رییس اتاق اصناف شهرستان دزفول نیز گفت: با توجه فرا رسیدن ایام نوروز و آغاز ماه مبارک رمضان به منظور نظارت بیشتر بر اقلام اساسی و مورد نیاز مردم، بازرسی از واحدهای صنفی مرتبط در دستور کار قرار دارد. او ادامه داد: لازم است برای رفاه حال حقوق مصرفکنندگان، واحدهای صنفی نسبت به درج قیمت و رعایت نرخ مصوب، دقت و اهتمام ویژهای داشته باشند. رئیس اتاق اصناف شهرستان دزفول گفت: در همین راستا، ۱۱ پرونده تخلف در زمینه فروش زولبیا و بامیه تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد. آقای فرهی نیا به شهروندان توصیه کرد: درصورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، گزارشهای خود را از طریق تلفن ۰۶۱۴۲۴۲۰۶۹۹ به واحد بازرسی اتاق اصناف شهرستان دزفول اطلاع دهند.