فریده موسوی در حاشیه بازدید از نوروزگاه عشایری شهرستان بروجرد در میدان آیت الله بروجردی اظهار کرد: عمده فعالیت صندوقهای اعتبار خرد زنان عشایر تولیدات صنایع دستی، محصولات و تولیدات تبدیلی و گیاهان دارویی است.
وی با بیان اینکه با توجه به طرحهای چهارگانه تدوین و آمادگی حمایت از تولید کنندگان و تسهیلگران حوزه زنان عشایری وجود دارد، بیان کرد: در شهرستان بروجرد نیز باتوجه به ظرفیت یابی و پتانسیل یابی در این شهرستان امادگی هر گونه همکاری در خصوص تشکیل صندوقهای اعتبارات خرد زنان عشایری است.
موسوی ادامه داد: برای بروجرد در صورت درخواست از طریق زنان عشایری امادگی تاسیس و راه اندازی صندوق را داریم و برای حمایت نیز میتوانیم از محل صندوق کارآفرینی امید در قالب تسهیلات تا مبلغ ۲۰۰میلیون تومان همکاری داشته باشیم.
مشاور رئیس سازمان امور عشایر ایران و مدیر کل امور بانوان و زنان عشایر کشور گفت: در صورت داشتن زنان فعال کار آفرین و تسهیلگر نیز امادگی پرداخت تسهیلات از محلهای دیگر را نیز داریم.
وی افزود: طبق هماهنگیهای بعمل آمده با ستاد خدمات سفر شهرستان بروجرد و به منظور ارائه محصولات روستایی و عشایر برای مسافران نوروزی نوروزگاه عشایری در میدان آیت الله بروجردی برپا شده است.
موسوی تاکید کرد: این اقدام ضمن ایجاد جذابیتهای گردشگری شهرستان برای مسافران نوروزی، فرصتی برای ارائه محصولات تولیدی عشایر و صنایع دستی آنها است تا با فراهم کردن زمینه فروش آنها رونقی بر معیشت عشایر و تولید کنندگان باشد.
بنا بر گفته مسئولان سازمان امور عشایری کشور امسال بیش از ۶۰۰ سیاه چادر و نوروزگاه عشایری در سراسر کشور برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی برپا شده که ۱۶ مورد از این نوروزگاهها در استان لرستان دایر است.