جشنواره فرهنگی خوراک از افطار تا سحر ویژه گرامیداشت ماه مبارک رمضان در پیاده راه فرهنگی رشت برگزار شد.

رضا حسن‌پور، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: جشنواره افطار تا سحر با همکاری معاونت فرهنگی ورزشی شهرداری در پیاده راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری) رشت برگزار شد.

او هدف از برگزاری این جشنواره فرهنگی را شناسایی و معرفی شیرینی‌های سنتی استان ویژه ماه مبارک رمضان به گردشگران، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذا‌های محلی و ایجاد فضای معنوی ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گیلان افزود: این جشنواره با ۲۰ غرفه خوراک با محوریت افطاری، ۶۰ غرفه صنایع دستی و یک غرفه افطاری رایگان برای ۵۵۰ نفر و با استقبال گردشگران و مردم حاضر برگزار شد.

حسن‌پور تصریح کرد: رشته خشکار، فرنی، گل پالوده، حلوا، مسقطی، زولبیا و بامیه، شامی رشتی و انواع آش از غذا‌ها و شیرینی‌هایی ویژه ماه مبارک رمضان بر سر سفره‌های افطاری است.

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت + تصاویر

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت

برگزاری جشنواره خوراک از افطار تا سحر در رشت + تصاویر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.