رضا حسنپور، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: جشنواره افطار تا سحر با همکاری معاونت فرهنگی ورزشی شهرداری در پیاده راه فرهنگی شهدای ذهاب (شهرداری) رشت برگزار شد.
او هدف از برگزاری این جشنواره فرهنگی را شناسایی و معرفی شیرینیهای سنتی استان ویژه ماه مبارک رمضان به گردشگران، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی، اشاعه فرهنگ تولید و مصرف غذاهای محلی و ایجاد فضای معنوی ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی گیلان افزود: این جشنواره با ۲۰ غرفه خوراک با محوریت افطاری، ۶۰ غرفه صنایع دستی و یک غرفه افطاری رایگان برای ۵۵۰ نفر و با استقبال گردشگران و مردم حاضر برگزار شد.
حسنپور تصریح کرد: رشته خشکار، فرنی، گل پالوده، حلوا، مسقطی، زولبیا و بامیه، شامی رشتی و انواع آش از غذاها و شیرینیهایی ویژه ماه مبارک رمضان بر سر سفرههای افطاری است.