مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی توصیه‌های تغذیه‌ای را برای تأمین سلامت روزه‌داران مطرح و بیان کرد: از کم‌خوری بیش از حد و پرخوری و همچنین ریزه‌خواری خودداری شود.

نسرین علیزاده گفت : در صورت داشتن ضعف زیاد، در وعده سحری غذا‌های گوشتی، شیربرنج با عسل، بادام، پسته، فندق، خرما، کشمش، انجیر، نان سبوس دار، حبوبات و ... مصرف شود.

او گفت : چهار گروه اصلی غذایی مانند نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیان برای تامین نیاز بدن باید در وعده‌های غذایی باشد.

علیزاده گفت: از خوردن غذا‌های متعدد در یک وعده خودداری شود، زیرا موجب حالت تهوع و ناخوشی خواهد شد، مصرف سبزیجات تازه، سالاد فصل، لبنیات، میوه‌ها، آبمیوه‌های طبیعی و مایعات بین افطار و سحر توصیه می‌شود.

مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به جای آب سرد و آب یخ، آب خنک (یا ولرم) به صورت آهسته و ترجیحا در حالت نشسته نوشیده شود، نوشیدن مایعات فراوان در طول غذا خوردن موجب کاهش دسترسی آنزیم‌های گوارشی به غذا‌ها شده، برخی بیماری‌ها و نارسایی‌های گوارشی را منجر می‌شود.

او گفت: برای سالم ماندن دندان‌ها توصیه می‌شود، غذا‌ها و مایعات داغ همراه با غذا و مایعات سرد خورده نشود.

علیزاده گفت : خوراک مرغ، انواع سوپ، کوکو و... که با استفاده از مواد تازه و مغذی تهیه شده باشند را می‌توان به عنوان شام مصرف کرد.

او گفت : برای کسانی که اضافه وزن دارند مناسب است به تدریج به افطار اکتفا و عادت کنند تا پس از ماه رمضان به وزن مطلوب برسند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.