لعیا عرب کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شرق کرج ،گفت:دیابت یکی از بیماریهای شایع و غیر واگیر است که در هر خانوادهایی حداقل یک نفر به این بیماری مبتلا است.
او ادامه داد: در ایام نوروز عادات و روشهای غذایی تغییر میکند. و همین امر احتمالا باعث افزایش قند خون در بیماران دیابتی میشود. افراد دیابتی برخلاف ذهنیتی که در جامعه وجود دارد ۱۰درصد کالری دریافتیشان از قندهای ساده همچون قند، شکر، عسل و مربا میتوانند استفاده کنند.
وی افزود: تمام افراد به خصوص بیماران دیابتی از مصرف شیرینیهای ژلهایی، شیرینی خامهای و شرینیهای پرچرپ بپرهیزند و شیرینیهای خشک را جایگزین آنها کنند.
این کارشناس تغذیه توصیه کرد:هموطنان بهتر است از میوههای تازه به مقدار کم استفاده کنند؛ زیرا میوهها هم حاوی مقادیر قند است.
برای اطلاعات بیشتر ویدیوی زیر را مشاهده کنید.