گاهی پیش میآید که بعضی افراد نمیتوانند برای وعده سحری، غذای پختنی بخورند و ترجیح میدهند در این وعده، صبحانه میل کنند.
البته همواره تفاوتهای غذایی افراد در درجه اول اهمیت قرار دارد. یعنی فردی به یک غذا علاقه ندارد یا با خوردن آن مشکلاتی برایش پیش میآید، قطعاً باید برنامه غذایی را مطابق با شرایط بدنی خودش تنظیم کند.
از این رو، برای این دسته از افراد هم پیشنهاد میشود در وعده سحری، صبحانه میل کنند و برای شام غذای پختنی اصلیشان را بخورند.
منوی پیشنهادی امروز مخصوص این عزیزان طراحی شده است.
منوی روز نهم ماه مبارک رمضان تقدیم شما:
در سحرگاه: ۳ کف دست نان سنگک + یک قاشق غذاخوری ارده و شیره + به اندازه نصف قوطی کبریت پنیر کم چرب + یک لیوان شیر ولرم و عسل میل کنید.
برای افطاری: ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) + یک قاشق غذاخوری خامه + یک قاشق چای خوری عسل + یک عدد تخم مرغ آب پز پیشنهاد میشود.
در میان وعده: یک عدد میوه + ۵ عدد مغز آجیل خام بخورید.
برای شام: ۱۰ قاشق غذاخوری سرخالی برنج + ۴ قاشق غذاخوری خورشت قورمه سبزی + ۲ تکه گوشت خورشتی + ۴ قاشق غذاخوری ماست کم چرب و نعناع + سالاد + یک لیوان آب در نظر بگیرید.
برای میان وعده شب: یک عدد میوه فراموش نکنید.
رژیم غذایی صحیح ، یعنی درست خوردن و لذت بردن از تن درستی.
همراهان گرامی ، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.