معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به افزایش قیمت‌ها، رقم پرداختی از محل اعتبارات تبصره ۱۶ پاسخگوی نیاز سرمایه گذاران استان نیست و پیشنهاد دادیم اعتبارات مجددی در قالب متمم و مکمل به سرمایه گذاران پرداخت شود.

سید احسان عسکری در نشست مشترک کارگروه اشتغال و اقتصادی مقاومتی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: اعتبارات تبصره ۱۶ بسیار مهم است و اولویتی برای حوزه اشتغال است لذا به نحو احسن مورد استفاده قرار گیرد.

او با بیان اینکه فضای اقتصادی استان مدیریت خاصی می‌طلبد، افزود: پرداخت اعتبارات تبصره ۱۶ به استان به عملکرد بانک‌ها و تعداد متقاضیانی که به بانک ها معرفی می شوند و تعداد پرداختی ها مرتبط است و برای آزاد کردن مابقی مبالغ تبصره ۱۶ با وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی مکاتبه کنیم.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون رقمی از اعتبارات تبصره ۱۸ به استان ابلاغ نشده و این موضوع را از طریق بانک مرکزی پیگیری کردیم و در سال آینده نیز در دستور کار قرار دارد.

او عنوان کرد: تعهد اشتغال استان در سال جاری ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی است که در روزهای پایانی سال این مهم باید عملیاتی شده باشد.

عسکری در خصوص وضعیت نمایشگاه های دائمی استان که دیگر دستور کار این جلسه بود، ادامه داد: برای رفع مشکل محل نمایشگاه های دائمی استان که همواره با حواشی مواجه بوده در ابتدا زمین شرکت سپس وضعیت سهام شرکا تعیین تکلیف شود.

او بیان کرد: ۹۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی بود که در سال جاری از محل منابع ملی دریافت کردیم و در سال آینده باید تلاش خود را برای جذب این اعتبارات دو برابر کنیم.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تله کابین یاسوج، گفت: قرار است در منطقه گردشگرپذیر تنگ مهریان پروژه تله کابین احداث شود و در صورت تعیین نهایی شدن این پروژه، طرح تله کابین یاسوج که در منطقه ابوذر در حال احداث است از رده خارج و سرمایه گذار خلع ید می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: اعتبارات تبصره ۱۶ یک هزار و ۲۸۹ میلیارد تومان بود که میان ۹ دستگاه توزیع شد.

جهانگیر شاهینی افزود: تاکنون ۱۷۱ میلیارد تومان از این مبلغ جهت ایجاد اشتغال به متقاضیان پرداخت شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.