مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: توزیع کالا برگ الکترونیکی در استان در کنار یارانه نقدی به سرپرستان خانوار پرداخت می شود.

محسن مولوی اظهار داشت: در طرح توزیع کالا برگ الکترونیکی، یارانه ماه آینده افراد به حساب آن‌ها واریز می‌شود، اما قابل برداشت نیست بلکه فرد می‌تواند با مراجعه به فروشگاه‌های مشخص ۱۰ نوع کالا خریداری کند.

وی اضافه کرد: در تاریخ بیستم هر ماه یارانه نقدی به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود که این افراد در ۱۰ دهک اقتصادی تقسیم‌بندی شده‌اند، مبلغ یارانه پرداختی به سه دهک اول جامعه ۴۵۰ هزار تومان و مابقی افراد ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به توزیع کالا برگ الکترونیکی در استان، افزود: مقرر است این کالا برگ‌های الکترونیکی در کنار یارانه نقدی به سرپرستان خانوار پرداخت شوند، درواقع در این طرح یارانه ماه آینده افراد به حساب آن‌ها واریز می‌شود، اما قابل برداشت نیست بلکه فرد می‌تواند با مراجعه به فروشگاه‌های مشخص ۱۰ نوع کالا خریداری کند البته اگر اشخاص تمایل به استفاده از کالابرگ الکترونیک نداشته باشند و خریدی انجام ندهند می‌توانند یارانه نقدی خود را در موعد مقرر دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ماهانه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی در چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود، ادامه داد: مقرر شده توزیع کالابرگ نیز در کنار این میزان یارانه نقدی انجام شود، تمامی فروشگاه‌های موجود در سطح استان نیز می‌توانند برای شرکت در این طرح اقدام کنند چراکه افزایش تعداد این فروشگاه‌ها یکی از اهداف ما است تا به این صورت مردم با آسایش بیشتری خرید خود را انجام دهند.

مولوی عنوان کرد: فروشگاه‌های چهارمحال و بختیاری که قصد دارند در طرح کالا برگ مشارکت داشته باشند باید در ابتدا ثبت‌نام اینترنتی خود را انجام دهند پس از آن دستگاه کارت‌خوان آن‌ها به نرم‌افزار مربوطه متصل خواهد شد، ۱۰ نوع کالایی که شهروندان می‌توانند با استفاده از کالابرگ خود خریداری کنند شامل برنج، روغن، قند، شکر، ماکارونی، مرغ، تخم‌مرغ و... است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های کالا برگ این است که افراد می‌توانند به هر میزان از آن را خرید کرده و مبلغ مابقی را در موعد مقرر به صورت یارانه نقدی دریافت کنند.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۱۶۱۵ میلیارد تومان تسهیلات این تبصره به استان اختصاص پیدا کرد که شامل ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی و چهار میلیارد تومان کارفرمایی است و با نرخ سود چهار درصد و بازپرداخت هفت ساله به افراد پرداخت می‌شود، در این زمینه ۱۸ بانک عامل مکلف به پرداخت تسهیلات به واجدین شرایط شدند و ۱۵ هزار نفر نیز اقدام به ثبت‌نام کردند که از این تعداد هفت هزار نفر برای دریافت وام به بانک معرفی شده و ۳۰۷۳ پرونده پرداخت وام نیز تشکیل شده است.

مولوی خاطرنشان کرد: افرادی که درخصوص حذف یارانه خود اعتراض دارند می‌توانند به سامانه حمایت مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کنند چراکه این موضوع به صورت کشوری پیگیری می‌شود البته در معاونت اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز پاسخگویی به افراد در این زمینه انجام می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.