قرابیه سوغاتی سنتی تبریز است و جزو شیرینی‌های بسیار خوش طعم و لذیذ محسوب می‌شود.

تبریز یکی از قطب‌های مهم صنعت شیرینی پزی در ایران محسوب می‌شود که شیرینی‌های معروفی توسط قنادان این شهر تولید می شود.

قرابیه سوغاتی سنتی تبریز است و جزو شیرینی‌های بسیار خوش طعم و لذیذ محسوب می‌شود.

انواع مختلف شیرینی قرابیه

 انواع مختلف قرابیه با طعم‌های گردویی، پسته‌ای، نارگیلی و بادام از جمله شیرینی‌های مشهور دیار آذربایجان است که مورد پسند مردم بوده و به عنوان شیرینی مجلسی محسوب می‌شود.

طرز تهیه

 بادام را به مدت ۱۰ دقیقه خیس می‌کنیم سپس در ظرفی شسته می‌شود و آبکشی صورت می‌گیرد و می گذاریم حدود ۱۰ ساعت بماند تا بادام نرم و آب آن نیز خشک شود.

 شکر، بادام و سفیدتخم مرغ را مخلوط می‌کنیم ودوبار آسیاب می‌کنیم.

 

قرابیه شیرینی سنتی و خوشمزه تبریز

حال خمیر آماده شده را با سفیده تخم مرغ درمیکسر مخصوص ریخته و به مدت نیم ساعت هم می زنیم.

 سپس آن را داخل قیف پارچه‌ای با ماسوره‌ ساده یا در دستگاه می ریزیم.

داخل سینی کاغذ روغنی می‌گذاریم هر بار قدری از خمیر با فاصله روی آن ریخته می‌شود و رویشان پسته، بادام برای تزئین اضافه می‌شود.

 بعد در فر گذاشته می‌شو تا قرابیه بپزد و طلایی رنگ شود.

قرابیه شیرینی سنتی و خوشمزه تبریز

 پس از سرد شدن شیرینی را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف دردار نگهداری می‌ کنیم و به مدت ۶ ماه در فریزر می‌ماند.

این شیرینی در مجاورت هوا زود خشک می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.