به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، به سراغ کارگاه شیرینی پزی در استان آذربایجان شرقی رفتیم که در آن به پخت شیرینی قرابیه می پردازند. مواد مورد استفاده در این شیرینی بادام، تخم مرغ، پسته و شکر است که کاملا طبیعی است.
در تبریز و حومه روزانه حدود ۱۲هزار کیلوگرم قرابیه تولید می شود. کمتر مسافری است که به تبریز سفر کند و از این شیرینی برای سوغات تهیه نکند. این شیرینی خوشمزه علاوه بر ارسال به استان های مختلف، به کشورهای دیگر نیز صادر می شود.
در صنعت شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی نزدیک به ۷هزار نفر مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/
لطفاکاملتر کنید ویدیورو