مدیرکل استاندارد آذربایجان‌غربی گفت: این استان رتبه دوم کشور در صدور نشان حلال در محصولات تولیدی غذایی را دارد.

وحید موسی‌پور مدیرکل استاندارد آذربایجان‌غربی گفت: در سال جاری ۲۸ حلال برای تولید محصولات غذایی در آذربایجان غربی عرضه شده که به لحاظ طبقه بندی، رتبه دوم کشوری را داراست.

وی اضافه کرد: طرح‌هایی که برای تولید یکی از توسعه‌یافته‌ها و توجه به کیفیت محصولات به ویژه در حوزه غذایی در پی آن، بررسی سموم موجود در تولیدات کشاورزی است.

به گفته موسی پور، آذربایجان غربی از استان‌های تولیدکننده بخش عمده‌ای از محصولات کشاورزی است که می‌توان با بررسی سموم در برخی از محصولات و همچنین تلاش برای کاهش آن، زمینه‌سازی و ارزآوری را برای استان و کشور فراهم کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.