ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر دوشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره منطقهای مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری شمالغرب کشور گفت: استان آذربایجان شرقی از جمله استانهای با تعداد بالای رسانه است که ارتقای محتوایی آنها میتواند نقطه قوتی برای استان باشد.
او ادامه داد: در سال آینده قصد داریم آیین نامههای حمایتی مانند یارانه و آگهی دولتی را متناسب با کیفیت رسانهها تنظیم کنیم و کمیت ملاک نباشد. البته ساختار تحریریه و استفاده از خبرنگاران خبره ضروری است، اما محوریت با محتوا خواهد بود.
او تعدد انجمنهای صنفی را یکی از مسائل حوزه مطبوعات و رسانه دانسته و گفت: عدم وجود نظام واحد صنفی و ارزیابی خبرنگاران و نبود مولفههای مشخص برای شناسایی فعالان این صنف از دیگر مشکلات موجود است.
شمسایی با بیان اینکه باید به فکر حفظ امنیت شغلی خبرنگاران باشیم، گفت: از سوی دیگر حمایتهای مالی و معنوی از رسانهها در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: رسانه باید به عنوان یک نهاد اجتماعی و شغلی پایدار برای فعالان این رشته محسوب شود و الزام رعایت ماده ۴۶ قانون مطبوعات و ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی آن که حمایتهای مادی و معنوی وزارت ارشاد را منوط به بیمه کردن نیروی انسانی از سوی رسانه میداند از جمله اقدامات در این عرصه است.
او با بیان اینکه به دنبال توجه بیشتر به حوزه رسانه در شهرستانها هستیم، گفت: نباید تنها به فکر توزیع امکانات و توجه بیشتر به رسانههای پایتخت باشیم بلکه ظرفیتهای رسانهای بسیار خوبی در شهرستانها وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند.
شمسایی ادامه داد: اتحاد بسیار خوبی بین تشکلهای رسانهای استان وجود دارد که وزارت ارشاد نیز از وجود این همدلی و هر اتفاق و جشنواره حرفهای در سطح رسانهها استقبال میکند.
او افزود: اصحاب رسانه در اتفاقات اخیر کشور خوب درخشیده و همواره پای کار بودند که باید از اهتمام این افراد در شرایط سخت قدردانی کرد.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی همچنین عمل به جهاد تبیین مورد تاکید مقام معظم رهبری گفت: رهبر فرزانه انقلاب، در حقیقت ماده ۲ قانون مطبوعات را که رسالت رسانه را تعیین میکند به ما یادآوری فرمودند و اگر به این ماده قانونی عمل کنیم، به فرمایش ایشان عمل کرده ایم.