دکتر افغان در خصوص روز پنجم ماه مبارک رمضان میگوید: معمولاً در زمان روزه داری، تمایل به مصرف شیرینی جات افزایش پیدا میکند.
علت این است که شیرینیها قند بالایی دارند و قند، در دسترسترین و سریعترین سوخت برای بدن محسوب میشود.
به همین دلیل وقتی بدن با شرایط گرسنگی طولانی مواجه میشود ترجیح میدهد در کمترین زمان، انرژی مورد نیاز خود را دریافت کند و به سمت مصرف شیرینی جات و مواد قندی تمایل پیدا میکند.
حال اگر کسی اضافه وزن داشته باشد، مصرف زیاد مواد قندی در این ماه، باعث میشود که اضافهی دریافتیهای شیرینی در او به صورت چربی در بدن ذخیره شود و افزایش وزن را به دنبال داشته باشد.
در مطلب آتی توضیح میدهم، در این شرایط بهتر است چه رویکردی داشته باشیم.
منوی روز پنجم ماه مبارک رمضان تقدیم شما:
در سحری: ۱۵ قاشق غذاخوری سرخالی برنج + ۵ قاشق غذاخوری خورش قیمه + ۳ تکه گوشت خورشتی + ۳ عدد خلال سیب زمینی سرخ شده + سالاد + یک لیوان آب + یک عدد خرما میل کنید.
پیشنهاد میشود برای وعدهی افطاری: ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) + یک قاشق غذاخوری خامه + یک قاشق مرباخوری عسل + ۵ قاشق غذاخوری شله زرد را بخورید.
در میان وعده: ۲ عدد میوه + ۵ عدد مغز آجیل خام قرار دهید.
برای شام: ۲ کف دست نان سنگک + ۵ قاشق غذاخوری کشک و بادمجان میل کنید.
در میان وعده شب: نصف لیوان شیر کم چرب را فراموش نکنید.
همراهان گرامی، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام میشود تا آمادگی لازم را کسب کنید.
در تلاش هستیم با یک رژیم غذایی سالم، ماه رمضان را به خوبی سپری کنیم.