حسن رزاقی گفت: با توجه به حساسیت پخت نان به عنوان قوت غالب مردم، براساس دستورالعملهای نظارتی ابلاغی، تشدید نظارتهای مشترک برعملکرد واحدهای نانوایی از لحاظ کیفیت و کمیت در دستور کار دستگاههای نظارتی قرار گرفته است.
رئیس اداره صمت شهرستان کلاله گفت:بر اساس دستورالعمل ستاد خدمات سفر مبنی بر ضرورت نظارت بر خبازیها و نیز ابلاغیههای نظارتی صادره از سوی مراجع بالادستی، گشتهای مشترکی با حضور نمایندگان ادارات صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت تشکیل شد.
او ادامه داد:بر این اساساز تعدادی از واحدهای خبازی روستایی بازدید به عمل آمد که درنتیجه تعداد سه پرونده تخلفاتی تنظیم و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی، ارجاع شد.
رزاقی گفت: به دلیل اهمیت نان در سبد غذایی خانواده با هرگونه کم فروشی، خام فروشی و عدم دقت در کیفیت پخت نان برخورد لازم و قاطع صورت خواهد گرفت.