مدیرکل استاندارد استان اردبیل گفت: با نزدیک شدن سال جدید و ماه رمضان، طرح پایش کشوری کمیت در قالب طرح نوروزی به صورت هدفمند در استان اجرا می‌شود.

هاشم علایی گفت: در اجرای برنامه‌های تحولی سازمان ملی استاندارد ایران، طرح پایش کمی محصولات پیش بسته بندی شده از مرداد ماه سال جاری در کشور و بوسیله کارشناسان استاندارد آغاز شده و این مهم در ایام پیش روی عید و ماه مبارک رمضان به طور جدی پیگیری می‌شود.

مدیر کل استاندارد استان اردبیل افزود: در این طرح ابتدا صحت عملکرد ترازوی واحد صنفی کنترل شده و خالص فروشی شیرینی، کیک، زولبیا و بامیه مورد پایش قرار می‌گیرد.

علایی بیان کرد: قنادان موظف به توزین و تعیین قیمت وزن جعبه و خالص شیرینی به صورت جداگانه هستند و رعایت نکردن این موضوع کم فروشی بوده و واحد‌های متخلف در صورت رعایت نکردن وزن خالص به تعزیرات حکومتی معرفی می‌گردند.

او افزود: از لحاظ ویژگی‌های فیزیکی جعبه‌های شیرینی ۵۰۰ گرمی، یک کیلو گرمی، یک و نیم کیلوگرمی، دو کیلوگرمی، سه کیلوگرمی و پنج کیلوگرمی براساس مقررات استاندارد‌های ملی باید به ترتیب دارای اوزان، ۹۰، ۱۳۵، ۱۸۵، ۲۲۵، ۲۶۵ و ۴۵۵ گرم بوده و دارای نشان استاندارد معتبر باشد.

مدیر کل استاندارد استان اردبیل گفت: بازرسان این اداره کل علاوه بر نظارت بر خالص فروشی شیرینی و زولبیا بامیه بر استاندارد بودن اجزاء تشکیل دهنده شیرینی‌ها از جمله شکر، روغن و آرد نیز کنترل و نظارت خواهند داشت.

علایی اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن ایام عید و ماه مبارک رمضان و ضرورت صیانت از حقوق شهروندان، تمرکز گشت‌های ویژه بازرسی متشکل از بازرسان استاندارد اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی بر صنوف قنادان، لبنیات فروشی ها، پروتئین فروشی ها، میوه و تره بار افزایش داشته است.

او عنوان کرد: از عموم هم استانی‌های عزیز در خواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه کم فروشی و استاندارد موارد تخلف موضوع را از طریق شماره تلفن گویای شبانه‌روزی ۱۵۱۷ و ۸-۰۴۵۳۳۷۴۱۱۵۶ به این اداره کل اطلاع رسانی نمایند تا با متخلفان مربوط برخورد قانونی لازم انجام گیرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.