طبق یک رسم دیرینه هر ساله در آستانه نیمه شعبان و نزدیک شدن به سال نو اهالی مسجد حضرت رقیه شیراز سمنو طبخ میکنند.
برهانیان بانی پخت این سمنو اظهار کرد: امسال بیش از ۲۵ تن سمنو پخت و توزیع شد.
او ادامه داد: سمنو پرزحمتترین سین هفت سین است که شیرازیها هرساله طی رسمی دیرین با پخت آن به استقبال سال نو میروند.
پخت سمنو ۲۴ ساعت طول میکشد و باید بدون وقفه به هم زده شود تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود. همه هزینه پخت این سمنو را اهالی محله فضل آباد پرداخت کردند.