به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ محمدرضا معینی مسئول اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کازرون گفت: سمنو نوعی خوردنی است که از جوانه گندم و آرد درست میکنند.
وی اظهار کرد: سمنو را معمولاً کمی پیش از نوروز درست میکنند و یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانیان به شمار میآید.
محمدرضا معینی افزود: سمنو این غذای سنتی که در اکثر استان ها و شهرهای کشور طبخ می شود همواره مورد توجه مردم شهرستان کازرون است و طبق آئین و سنت همراه با آداب خاصی انجام می گیرد .
وی اضافه کرد : پخت بیش از 90 کیلو سمنو برای اولین بار و با استقبال قابل توجه مردم صورت گرفت و در هنگام پخت این غذای سنتی بسیاری از گردشگران و مسافران در پخت سمنو در این برنامه نوروزی جذاب و ماندگار مشارکت داشتند.
انتهای
پیام/ن