![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
اردشیر شریف زاده معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان ظهر دوشنبه ۱۵ اسفند ماه در جلسه بهبود کیفیت سواد آموزی استان خوزستان با اشاره اهمیت ارتقاء شاخصهای کیفیتی در حوزه سواد آموزی گفت: حجم ابلاغی سواد آموزی استان در چندین شهرستان به صد در صد و برخی دیگر نیز به بالای ۵۰درصد رسیده است.
او با عنوان اینکه کلاس گذاری از ۱۵اسفند لغایت ۲۸ اسفند تمدید شد، افزود: با توجه به حجم ابلاغی بالا به استان و پراکندگی جغرافیایی وجمعیت در حال حاضر خوزستان جز برترین استانها از نظر تحت پوشش سواد آموزی است.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان میگوید: با توجه به حجم ابلاغی از سوی سازمان سواد آموزی در دوره تحکیم وانتقال بیش از ۹۵درصد تحت پوشش و دوره سواد در حال حاضر بالای ۵۰درصد است.