رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری در نشست توجیهی هیأت‌های صلح شهرستان شهرکرد اهداف بنیادی ستاد ملی صبر در استان را اعتلای فرهنگ صلح و سازش و نهادینه سازی عدالت ترمیمی در لایه‌های مختلف اجتماع عنوان کرد.

احمدرضا بهرامی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۴۱ هیأت عمومی صلح و ۱۹ هیأت تخصصی در استان تشکیل و مشغول به فعالیت هستند اظهار کرد: هیأت‌های صلح در کنار دستگاه قضایی عهده دار ترویج صبر و توسعه صلح و سازش هستند و در بعد کلان بر اساس خط مشی‌ها و سیاست‌های قوه قضائیه برای کاستن ازمیزان ورودی پرونده به محاکم و کاهش زندانیان تلاش می‌کنند.

وی افزود: علیرغم آنکه اعمال مجازات‌ها موجب پیشگیری از خطرات احتمالی شده و تعادل را در جامعه حفظ می‌کند، اما گذشت و مصالحه نیز در جامعه از ضروریاتی است که ترویج آن در قالب یک پویش احساس می‌شود.


بیشتر بخوانید


بهرامی با اشاره به پویش مردمی "به حرمت امام رضا (ع) می‌بخشم" خاطرنشان کرد: مردم مسلمان ایران، عشق و ارادت ویژه‌ای به ساحت مقدس حضرت علی بن موسی الرضا (ع) دارند و قطعاً همین احساس معنوی می‌تواند در ارتقای فرهنگ گذشت و بخشش در جامعه بسیار موثر باشد.

رئیس کل دادگستری استان در ادامه با ذکر این مطلب که کار صلحیاران گره گشایی از زندگی مردم و امانتداری است ابراز داشت: مردم صلحیاران را امین خود میدانند و از همین رو اسرار و مسائل شخصی خود را با آن‌ها در میان می‌گذارند.

وی افزود: این که شخصی ما را تا این حد مورد اعتماد خود بداند خود توفیق الهی بزرگی محسوب می‌شود و لذا ما نیز متقابلاً موظف به حفظ امانتداری و رازداری هستیم.

بهرامی با اشاره به حدیثی نبوی در خصوص صلح و سازش گفت: ارزش صلح سازش به حدی والاست که نبی مکرم اسلام (ص) در خصوص آن فرموده اند: اصلاح بین دو نفر ثواب شب قدر را دارد.

وی افزود: تلاشگران عرصه صلح و سازش باید با تأسی از این حدیث شریف و درک عمیق ارزش کار خود برای تقویت و ارتقاء فرهنگ صلح در جامعه گام بردارند.

در این نشست کرم شیخ پور معاون مرکز توسعه حل اختلاف استان نیز در سخنانی رسالت ستاد ملی صبر را ترویج و فراهم آوردن آرامش در اجتماع عنوان کرد و گفت: جامعه‌ای که آرامش داشته باشد فرزندانی سالم و صالح تربیت می‌کند.

وی با اشاره به روند کار هیأت‌های صلح اظهار کرد: فعالیت صحیاران چه به صورت انفرادی و چه در قالب هیأت‌های صلح ظرفیت‌های مناسبی را برای اصلاح ذات البیت و گسترش فرهنگ صبر و بخشش در جامعه ایجاد می‌کند.

شیخ پور با اشاره به تأکیدات ریاست محترم قوه قضائیه مبنی بر استفاده از ظرفیت‌های معتمدان و افراد صاحب نفوذ برای گسترش صلح و سازش در میان مردم تصریح کرد: صلحیاران باید با استفاده از اعتبار و جایگاه اجتماعی خود در راه احقاق حق، اجرای عدالت و پیشبرد صلح و سازش میان مردم مشارکت داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.