«جشن سربرون» سریال فاخر تلویزیونی است که داستانی تاریخی را در قالب یک عاشقانه روایت می‌کند.

سریال جشن سربرون که بعد از گذراندن مراحل پیش‌تولید و انتخاب عوامل، مهر ۹۸ کلید خورد و اکنون پس از طی‌کردن مراحل تولید ضبط موسیقی استودیویی و تدوین «جشن سربرون» به پایان رسیده و دیگر مراحل پس‌تولید این سریال نیز رو به اتمام است.

این سریال الف فاخر داستانی در دل تاریخ که در قالب یک عاشقانه روایت می‌شود که در محل‌های مختلف نظیر شهرک غزالی، حوالی شهریار و... در فصول متفاوت با انواع شرایط آب و هوایی تصویربرداری شده به تهیه‌کنندگی حسن نجاریان، کارگردانی مجتبی راعی، نویسندگی منصور براهیمی، عبدالرسول گلبن محصول سیمافیلم است.

«جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان دارد/روایت یک عاشقانه در دل تاریخ

اسم سریال «جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان است. به این صورت که در میان عشایر زمانی که بافت یک قالی نفیس به پایان می‌رسد و می‌خواهند آن را از دار جدا کنند، روز بسیار مبارکی است که آن را جشن می‌گیرند؛ بنابراین وقتی سر قالی را که به دار آویزان شده می‌برند و قالی آزاد می‌شود، جشنی با عنوان جشن سربرون برگزار می‌شود و در واقع دلیل نامگذاری این سریال می‌تواند کنایه‌ای از قهرمانان داستان در این مجموعه تلویزیونی جذاب تاریخی باشد. همین عنوان می‌تواند مخاطب را کنجکاو کند تا به تماشای این سریال بنشیند و با بخشی از فرهنگ ایران زمین هم آشنا شود.

رسمی که یکی از میراث عشایر بوده و حالا قرار است سریالی در قالب زندگی همین عشایر هنردوست روایت شود.حسن نجاریان، تهیه‌کننده سریال «جشن سربرون» است که پیش از این تجربه همکاری با سریال‌های تاریخی را در جایگاه‌های مختلف داشته است.«جشن سربرون» داستانی است که مخاطب را با یک تجربه تاریخی روبه‌رو می‌کند. به این معنی که وقتی مخاطب داستان را تا آخر تماشا می‌کند، برهه‌ای از تاریخ ایران را تماشا کرده است.

«جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان دارد/روایت یک عاشقانه در دل تاریخ


«جشن سربرون» جزو کار‌های پربازیگر و پرلوکیشن است که چند سالی است تولید آن طول کشیده، با توجه به مسائل و مشکلاتی که در تولید چنین آثار تاریخی وجود دارد و همچنین فضاسازی کار‌های تاریخی در دنیای امروز کار بسیار سختی است، به نظر می‌رسد که تیم با مشکلات بسیاری روبه‌رو بوده است.معمولا مخاطب تلویزیون قصه‌گویی را دوست دارد. از طرفی داستان عاشقانه‌ای در بستر تاریخی رخ داده که مخاطب با چنین روایتی هم ارتباط می‌گیرد.
این سریال در ۴۵ قسمت طراحی شده بود. اما این اتفاق زمانی بود که قرار بود سریال به صورت هفتگی پخش شود. اما وقتی قرار شد در ایام نوروز و ماه رمضان سریال به صورت هر شبی پخش شود، سریال به ۵۸ قسمت تبدیل شد.

«جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان دارد/روایت یک عاشقانه در دل تاریخ


حسین محجوب، محمود پاک‌نیت، لاله اسکندری، نادر فلاح، فرخ نعمتی، سهیلا رضوی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی، بیوک میرزایی، مهران نائل، جواد قامتی، ابراهیم برزیده، سیامک اشعریون، پرویز بزرگی، علی جاویدفر، محمد حاج حسینی، فرشید صمدی‌پور، محمدرضا راد، حسن محمودی، مجتبی واشیان، امیر کسارنژاد، ساقی عسگری، سارا اشتری، امیر زمستانی، سودابه علیپور، نجات علی مرادی، سیامک حلمی، آرمین ترکمندی، علی حسن ناصری، ذبیح ذبیح پور، علی نجاریان، زهرا برومند، ایوب دمان، امیر نداف فر، عباس براری، رضا درم کزین، ابوالفضل حاجی علیخانی، مجید یاراحمدی، مهران‌هادی، جواد عاقبت بین، حسن زارع، محمودرضا بهرامی، علی عطایی، سیامک نظری، مرتضی ستارپور، محمد نادرخانی، فیروز حیدرزاده، سجاد مومنی، رضا سیدی از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.

«جشن سربرون» برگرفته از یک جشن دیرینه ایرانیان دارد/روایت یک عاشقانه در دل تاریخ


داستان «جشن سربرون» این چنین است: «بهادر کدخدای ایل پوسان با کدخدای طایفه همسایه سرخو رقابت و مخالفتی دیرینه دارد. مدتی است آتش کینه‌ها خاموش شده است تا اینکه سرخو با اعتماد به نفس به خواستگاری دختری زیبا و کم سن و سال بهادر جهان پسند می‌آید. غافل از اینکه قرار است مدتی بعد جهان پسند به عقد پسرعمویش درآید. بهادر قاطعانه با این وصلت مخالفت می‌کند. زخم‌های کهنه سرباز می‌کنند. هر دو طایفه از کدخدای خود حمایت می‌کنند. درگیری ابعاد بزرگتری می‌یابد و بهادر تلاش بزرگی را آغاز می‌کند»..

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۲۱:۰۶ ۱۲ شهريور ۱۴۰۳
سلام لطفا برید از دوران صفویه ، افشاریه و زندیه فیلم و سریال تهیه کنید که تاریخچه غنی و مهمی برای مخاطب داره بسازید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
دلم میخواد یه فیلم از خشایارشا یا کوروش کبیر یا داریوش بسازیم، اگر از این سینمای ما یه فیلم خوب مثل ملک سلیمان یا محمد(ص)رسول الله، یوسف پیامبر، مختار نامه و... ازش دربیاد خیلی خوب میشه.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۰۳ ۳۱ فروردين ۱۴۰۲
مسئله اینه که کوروشی که شما دنبالشین وجود خارجی نداره و فقط فکت و حرفه...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۲۴ فروردين ۱۴۰۳
اگه کوروش وحود نداره پس چرا اسمش تو تورات هست؟
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۶:۵۶ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
خدا خانمها را افریده فقط بشینن پای این سریالهای ابگوشتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
اینطوری که نوشتی معلومه داستانش تکراریه.بعدشم نمیشه این سریالای تاریخی بستر عاشقانه نداشته باشند خیلی دیگه تکراریه
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۴ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
حداقل يكى دو تا قسمت را ببين بعد اظهار فضل كن تمام رمانهاى دنياعشق درش نقش داره پس ديگه كسى نبايد رمان بنويسه ،عشق از هر زبان كه مى شنوم نا مكرر است
آخرین اخبار