مجید جعفری معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: معمولا از نیمه دوم اسفند به بعد دامهایی که پاییز به دنیا آمدهاند، پروار شدهاند و به مرحله کشتار و وارد بازار میشوند.
او افزود: به این ترتیب با افزایش این روند، خودبه خود روند کاهشی قیمت آغاز و شاهد تعدیل وضعیت موجود در نرخ گوشت هستیم.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: هم اکنون روزانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن گوشت قرمز گوسفندی و گاوی در استان تولید میشود که از این منظر استان ما هر سال رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را دارد.
جعفری بیان کرد: تعیین سقف قیمت دام زنده در بازار دام مشهد و جلوگیری از خروج دام زنده از استان دو راهکاری است که طی روزهای اخیر با هدف تعدیل نرخ دام زنده و لاشه در استان اعمال شده است.