مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: مربیان تربیتی با میدان داری اهتمام جدی تری به مسائل تربیتی دانش آموزان داشته باشند.

حسنعلی عزت خواه در آیین گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی و تجلیل از فعالان امور تربیتی آموزش وپرورش شهرستان کهگیلویه با تبریک سالروز تأسیس امور تربیتی و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و اعیاد شعبانیه افزود: براساس سند تحول بنیادین آموزش وپرورش مربیان پرورشی نقش مهمی در تربیت دانش آموزان برای رسیدن به حیات طیبه دارند.

عزت خواه به آغاز برنامه های هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی با حضور بر مرقد مطهر علما اشاره کرد و گفت: هفته تعلیم وتربیت فرصتی است تا وحدت میان آموزش و پرورش و علما در ذهن دانش آموزان به عنوان پایه گذاران تربیت تداعی شود.

او جایگاه علما را مهم دانست و گفت: ارزش عالم و علم در اسلام فراوان است علما پایه گذار تربیت اسلامی بودند و اکنون جا دارد ارزش آنها را بدانیم‌.

عزت خواه، از شهیدان رجایی، باهنر و بهشتی به عنوان الگوهای مؤثر در عرصه امور تربیتی و تربیت اسلامی یاد کرد و افزود: شهید باهنر مدرسه دین و دانش را افتتاح کرد و بعد دانش آموزی را به جایگاهی رساند که فرمود مدرسه تعطیل می‌شود اما تربیت تعطیل نمی‌شود.

او با بیان اینکه اگر امروز بتوانیم رفتار خود را تنظیم کنیم دیگر لازم نیست به دانش آموز امر و نهی کرد افزود: باید اندوخته های نگرشی خود را بالا برد و شیوه رفتار دانش آموز را تربیت کرد.

عزت خواه از مربیان پرورشی به عنوان سربازان انقلاب یاد کرد و گفت: امروز باید بدانیم یک سرباز چه وظیفه ای دارد، اگر توانستیم یک سرباز را به خوبی بشناسیم می‌توانیم به عنوان سرباز عرصه تعلیم و تربیت انجام وظیفه کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه جامعه ما امروز نیازمند این است که معلم های ما به سمتی حرکت کنند که با اسلحه دانایی و توانایی وارد کلاس درس شوند افزود: اگر معلم دانا نباشد توانایی در کلاس درس به وجود نخواهد آمد.

او با بیان اینکه برای بازسازی تاریخ باید تاریخ را باز خوانی کرد افزود: در اعتراضات اخیر حمله دشمن و تمرکز دشمن بر مدارس بود اما در مدارس ما کمترین فعالیتی انجام گرفت. خواستند هویت را کم رنگ کنند و هویت و باور را از ما بگیرند، اما موفق نشدند، و باید هویت ها را در کلاس درس زنده کنیم.

عزت خواه گفت: انتظار می‌رود شما معلمین پرورشی با رفتار، برنامه های خود، بتوانید انتقال مفاهیم کنید و سبب رشد دانش آموز باشید و بدانید سقوط نظامی همیشه بعد سقوط فرهنگی بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کهکیلویه و بویراحمد بیان داشت: دانش آموز درکلاس درس به دین داری ما بیشتر نیاز دارد تا به دین دانی ما و به خدا داری ما بیشتر نیاز دارد تا خدا دانی ما این مولفه ها را باید باهم آغشته کرد.

او تاکید داشت: مربیان پرورشی ما باید بحث عقلانیت را در مدارس خوب مطرح کنند و باید عرفان و معرفت را اول به دانش آموز بیاموزد و بعد اقدام کند تا بتواند دانش آموزی در تراز حیات طیبه پرورش بدهد.

عزت خواه تصریح کرد: مربی پرورشی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را خوب مطالعه نکرده باشد بر نظریه راهبردی این سند اشراف نداشته باشد نمی‌تواند دانش آموزش را به حیات طیبه و در حد تراز انقلاب اسلامی رهنمود کند.


عزت خواه افزود: دشمن برای چشم های دانش آموزان ما خوراک تهیه می‌کند و ما برای گوش ها و کسی موفق تر است که خوراک برای چشم ها تهیه می‌کند.

او در پایان از مربیان پرورشی خواست با رفتار وعمل خویش نقش الگویی خود را در تربیت دانش آموزان به خوبی ایقا کنند.

مدیرآموزش وپرورش شهرستان کهگیلویه نیز در این آیین،مسائل تربیتی و پرورشی را بستر ساز آموزش دانست و گفت: هدف و رسالت همه فعالیتها در آموزش وپرورش تربیت انسان است انسانی که مفید باشد و به قرب الهی نزدیک باشد.

فریدون فاطمی زاده با بیان اینکه هیچ دستگاهی فرصت آموزش وپرورش را برای کار فرهنگی ندارد گفت: آموزش وپرورش با جامعه گسترده مخاطب نقش مهمی در توسعه و تعالی فرهنگی در جامعه دارد.

درپایان این آیین به مناسبت سالروز تاسیس نهاد امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی از مربیان فعال آموزش وپرورش شهرستان کهگیلویه با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.