رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از تشدید نظارت بر رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی استان در آستانه نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.

رامین سمیعیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : از ۱۳ اسفند نظارت بر رسنوران‌ها مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را در استان تشدید کرده و نظارت‌ها را تا پایان ماه مبارک رمضان خواهیم داد.

سمیعیان افزود: در این مدت گشت‌های دامپزشکی به صورت دو شیفته و در دو بازه زمانی هشت صبح تا ۱۴ و ۱۴ تا ۲۰ بر کار رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت ویژه خواهند داشت.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: در حالت عادی معمولا رستوران‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی سه بار در ماه مورد بازرسی اکیپ‌های دامپزشکی قرار می‌گیرند که این بازدید‌ها در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بیشتر شده و گا‌ها در شهرستان‌ها به یکبار در روز هم می‌رسد.

وی ادامه داد: در شهر کرمانشاه به دلیل گستردگی واحد‌های عرضه فرآورده‌های خام دامی ممکن است بازرسی‌ها دو روز یکبار انجام شود.

وی با اشاره به فعال بودن ۳۲ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در استان کرمانشاه، گفت: ۱۵ اکیپ ثابت بوده و ۱۷ اکیپ دیگر سیار هستند.

وی مراکز مورد بازرسی اکیپ‌های دامپزشکی را علاوه بر رستوران‌ها شامل تمامی مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری، کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی فرآورده‌های خام دامی و ... اعلام کرد و افزود: تلاش می‌کنیم تا با تشدید نظارت‌ها فرآورده‌های دامی سالم را به دست مصرف‌کنندگان برسانیم.

سمیعیان تاکید کرد: سلامت مصرف‌کنندگان خط قرمز دامپزشکی بوده و در این راستا هیچ کوتاهی پذیرفتنی نیست و با هر نوع تخلفی در این حوزه برخورد می‌شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.