مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : ۱۰۷ متخلف بهداشتی در زمینه کشتار غیرمجاز دام در استان کرمانشاه شناسایی شده است.

حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : در حوزه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و مشترک از ابتدای شهریور ۱۴۰۰ تاکنون ۱۴ میلیون نوبت سر جمعیت دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و مختص حیوانات واکسینه شده است.

وی با اشاره به اینکه تب برفکی، طاعون، بروسلوز، آبله و عاری از بیماری‌های اولویت‌دار برای جلوگیری هستند عنوان کرد: هدف‌گذاری انجام شده در زمینه واکسیناسیون دام‌ها طی امسال محقق شده است.

حیدری گفت: امسال بیش از ۲۶۰ هزار رأس دام سبک و ۶۰ هزار و ۱۷۱ رأس دام سنگین در ۱۴ کشتارگاه دامی به صورت شرعی و بهداشتی ذبح شده است.

وی با بیان اینکه هفت کشتارگاه طیور صنعتی، ۱۴ کشتارگاه شامل سه کشتارگاه صنعتی و ۱۱ مورد صنعتی دام در استان وجود دارد گفت: از ورود بیش از ۵۲۰ رأس دام در کشتارگاه‌ها به دلیل مسائل بهداشتی و بیماری به سفره‌های مردم جلوگیری شد.

حیدری گفت: در هفت کشتارگاه طیور بیش از ۳۵ میلیون قطعه کشتار و وارد بازار شده و از این تعداد ۶۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه به دلیل بیماری با عدم انطباق با موازین بهداشتی از چرخه مصرف خارج شده است.

وی با اشاره به اینکه کشتار غیرمجاز به ۲۰ سال قبل برمی‌گردد و تکلیف دستگاه‌ها در این زمینه مشخص است افزود: اداره شهر بر عهده شهرداری است و نباید دام زنده در شهر عرضه شود و اماکن عرضه‌کننده دام و مرغ زنده جزو مشاغل مزاحم محسوب می‌شوند و باید جمع‌آوری شوند.

حیدری از شناسایی ۱۰۷ متخلف که تهدیدی برای بهداشت عمومی هستند خبرداد و بیان کرد: یکی از اولویت‌های ما تشدید نظارت‌های بهداشتی از نیمه دوم اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان است.

وی با اشاره به اینکه برای ریشه‌کن کردن کشتار غیرمجاز باید تقاضای مردم از بین برود افزود: بیشتر گوشتی که از این طریق و با قیمت نازل به دست مردم می‌رسد مربوط به لاشه دام مردار است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: ۶۰۰ واحد مرغداری در استان وجود دارد که سالانه سه بار و در هر نوبت ۱۰ تا ۱۲ میلیون جوجه‌ریزی انجام می‌شود و ظرفیت جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در سال ۳۵ میلیون قطعه است و همه این مراحل ناظر فنی دارند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.