در مطلب زیر طرز تهیه کتلت به سبک تبریزی‌ها را به شما آموزش می‌دهیم.

کتلت تبریزی یکی از غذا‌های لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب و پر طرفدار می‌باشد و هر سلیقه‌ای را به خود جذب میکند. این غذای خوشمزه با گوشت چرخکرده، سیب زمینی و پیاز تهیه می شود و یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان است.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای تهیه کتلت تبریزی

گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرمسیب زمینی: ۳ عدد متوسط پیاز: ۱ عدد بزرگسیر: ۲ حبهتخم مرغ: ۱ عددآرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوریگرد غوره: ۱/۴ قاشق چایخوریسماق: ۱/۴ قاشق چایخوریادویه کاری: ۱/۴ قاشق چایخورینمک و فلفل: به میزان لازمزردچوبه: به میزان لازم

کتلت تبریزی یکی از غذا‌های خوشمزه و اصیل ایرانی می‌باشد این غذای لذیذ شباهت زیادی به شامی کباب دارد که علاوه بر طعم عالی ظاهری شیک و مجلسی دارد که بسیار برای پذیرایی مناسب می‌باشد. این کتلت خوشمزه با گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی و ادویه تهیه میشود که شما به راحتی میتوانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با دستور پخت کتلت تبریزی تا پایان همراه باشید.

طرز تهیه کتلت خوشمزه تبریزی

برای تهیه این غذای سنتی ایرانی در ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را بعد از شستن پوست بگیرید.

حال ریز سیب زمینی و پیاز را رنده کنید البته برای سرعت بخشیدن به کار میتوانید درون میکسر بریزید.

در ادامه باید مواد را بعد از رنده کردن با دست فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود سپس درون یک کاسه بریزید.

سیر را نیز رنده کرده و به کاسه مواد اضافه کنید حال گوشت چرخکرده را به همراه گرد غوره، آرد نخودچی درون ظرف بریزید.

مواد را با هم مخلوط کنید و برای مزه دار شدن گوشت نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و سماق اضافه کنید.

درون کاسه‌ای جدا تخم مرغ را بشکنید در صورت سالم بودن درون ظرف اصلی بریزید و هم بزنید.

حال مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت منسجمی به خود بگیرد.

روی ظرف را سلفون بکشید و برای ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید اگر زمان کافی ندارید میتوانید سریع سرخ کنید.

تابه‌ای را روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید مایه کتلت را از یخچال خارج کرده و کمی از مایه بردارید.

با دست به مواد شکل دهید و پس از داغ شدن روغن، کتلت درون ماهیتابه قرار دهید این کار را تا پایان برای همه مواد انجام دهید.

زمانی که یک طرف کتلت سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود پس از آماده شدن روی دستمال حوله‌ای قرار دهید.

درون تابه‌ای جدا سیب زمینی را خلال کرده و درون تابه سرخ کنید می توانید گوجه فرنگی را نیز بعد از سیب زمینی سرخ کنید.

در پایان کتلت را در ظرف مناسب بچینید و با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده آن را تزئین نمایید.

منبع: پاتوق آنلاین‎

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جواد مقدم
۰۱:۱۲ ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
انگار اگه آرد نخودچی نداشته باشد خوشمزه تر می شود اما امکان وا رفتن دارد شاید یک قاشق کافی باشد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۱۲ اسفند ۱۴۰۱
500گرم گوشت میشه ۲۶۰هزار میفهمی چی میگی
Iran (Islamic Republic of)
هیراد
۱۵:۳۵ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
بابا این کتلت کرمانی هستش بنام خودتون نزنین،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
عالی لذت بردم از این خبر خوشمزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۰ ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
قرار نیست غذاهای منشوری پخش کنیدا