علی سنجربگی گفت: مهمترین طرحهای نیمه تکمیل این استان در حوزه هلال احمر شامل پایگاههای امداد و نجات شهید میرزایی شهر همدان، پایگاه امداد جادهای فیروزان نهاوند و پایگاه امداد کوهستان در دشت میشان دامنههای الوند است.
او افزود: عملیات اجرایی پایگاه امداد و نجات شهید میرزایی شهر همدان از سال گذشته آغاز شد و هم اینک ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان تاکید کرد: تاکنون ۶۰۰ میلیون تومان برای اجرای این طرح هزینه شد و تکمیل آن نیازمند چهار میلیارد تومان اعتبار است.
سنجربگی گفت: همچنین ساخت پایگاه امداد جادهای آورزمان نهاوند از سال ۱۴۰۰ آغاز شد و هم اینک با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجرا است که تاکنون برای اجرای این طرح یک میلیارد تومان هزینه شده و تکمیل آن نیازمند تزریق ۲ میلیارد تومان اعتبار است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان تصریح کرد: فاز دوم ساختمان پایگاه امداد کوهستان از سال ۹۳ آغاز شده و با وجود گذشت هشت سال از اجرای این طرح پیشرفت چندانی نداشته است.
سنجربگی یکی از مطالبات دوستداران محیط زیست را ساماندهی فاضلاب پایگاه امداد و کوهستان عنوان کرد و گفت: به همین منظور امسال برای اصلاح سیستم فاضلاب اعتباری جذب شده است.
او تاکید کرد: زمانبر شدن اجرای این طرح موجب فرسودگی برخی از قسمتها شده است بنابراین با توجه به هزینه ۳۰۰ میلیون تومانی، اما باید هر چه سریعتر نسبت به تامین اعتبار مورد نیاز به میزان سه میلیارد تومان اقدام شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان افزود: از دیگر برنامههای مورد نیاز این جمعیت تعمیر پایگاههای امداد و نجات موجود در سطح استان با هزینه ۱۵ میلیارد تومان اعتبار است.
سنجربگی گفت: این طرحها شامل تکمیل دیوار کشی و محوطه سازی پایگاههای امداد جادهای گل تپه کبودرآهنگ، فیروزان نهاوند، صالح آباد بهار، خیرآباد تویسرکان، تعمیر اساسی پایگاه امداد جادهای تجرک واقع در محور آزاد راه همدان- ساوه و ساختمانهای فرسوده ستادی شعب هلال احمر همدان میشود.
او گفت: اعتبارات عمرانی پیش بینی شده در سفر هیات دولت به استان برای تکمیل محوطه سازی مجتمع فرهنگی ورزشی تویسرکان، تعمیر اساسی انبار امدادی واقع در جاده تهران، محوطه سازی، دیوارکشی و آبرسانی به پایگاه امداد جادهای گرمک در رزن است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: ۴۰۰ میلیارد ریال در سفر رییس جمهور (مرداد ماه ۱۴۰۱) به هلال احمر این استان اختصاص یافت که تاکنون این جمعیت ۲۵ میلیارد ریال از اعتبار مصوبات سفر استانی هیات دولت به استان را جذب کرده است.
سنجربگی تاکید کرد: این اعتبار در قالب ۲ طرح شامل اجرای طرحهای عمرانی، تامین و تجهیز پایگاههای امداد و نجات به میزان ۲۵۰ میلیارد ریال و توسعه تجهیزات ارتباطی و بی سیم دیجیتال و تجهیزات امداد و نجات به میزان ۱۵۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.
او افزود: این اعتبار باید در مدت ۲ سال و هر سال ۲۰۰ میلیارد ریال جذب شود که در سال نخست تاکنون ۲۵ میلیارد ریال معادل حدود ۱۰ درصد اعتبار سال نخست جذب شده است.
۱۳ پایگاه امداد جاده ای، یک تیم امداد هوایی، یک تیم آنست (سگهای تجسس)، یک تیم واکنش سریع و یک تیم امداد کوهستان در همدان فعال است.
آیتالله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس جمهوری اسلامی ایران پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ در سیامین سفر استانی وارد همدان شد، سفر رییس جمهور ۲۴ هزار میلیارد تومان رهاورد برای استان همدان به همراه داشت که شامل ۱۴ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرحهای عمرانی، اقتصادی و خدماتی و پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در بخشهای مختلف میشود.